Rohkema info nägemiseks:

RM LAHENDUSED OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 409; jälgijaid - 2. Arvustusi - 4; Artikleid 2+ "Kirjuta RM LAHENDUSED OÜ kohta arvamuslugu!"

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Tere tulemast KOHVIKEERIS OÜ-sse, kus kohvikunst kohtub ekspertide hoolduse täpsusega. Meie missioon on tagada, et iga teie poolt pakutav kohvitass oleks meistriteos, pakkudes võrdlematuid hooldusteenuseid teie kohvimasinatele. Asudes Tartu südames, oleme teie kohvielamuse kaitsjad.

Meie ekspertteenused

KOHVIKEERIS OÜ mõistab, et täiusliku kohvi hing peitub hästi hooldatud masinas. Meie kogenud tehnikud on spetsialiseerunud erinevate kohvimasinate, sealhulgas espressomasinate, tilkkohvimasinate ja kapselkohvimasinate hooldusele. Kasutame ainult kõrgeima kvaliteediga varuosi ja tööriistu, et pakkuda hooldusteenuseid, mis on sama usaldusväärsed kui need on tõhusad.

Põhjalik hooldus

Meie täisteenindusega hooldus hõlmab katlakivi eemaldamist, kohviveski põhjalikku puhastamist ning teie kohvimasina põhjalikku sisemist ja välimist pesu. See põhjalik hoolitsus pikendab teie masina eluiga, hoiab ära ootamatud ummistused ja säilitab teie kohvi täiusliku maitseprofiili.

Katlakivi eemaldamise teenus

Katlakivi on iga kohvimasina vaenlane. Meie katlakivi eemaldamise teenus eemaldab hoolikalt kaltsiumi- ja magneesiumisadestused, tagades, et teie masin jätkab täiusliku kohvi valmistamist ilma katkestusteta.

Läbipaistev hinnakujundus

Me usume läbipaistvasse hinnakujundusse meie teenuste eest. Täishooldus algab 65€-st, katlakivi eemaldamine 45€-st ja remont 50€-st pluss osad, olenevalt rikete iseloomust. KOHVIKEERIS OÜ-ga võite oodata üllatusteta, ainult erakordset teenindust.

Miks valida meid?

Meie pühendumus kiirele, usaldusväärsele ja ekspertteenindusele on teinud meist Tartus usaldusväärse nime. Aastatepikkuse kogemusega meie ekspertide meeskond on pühendunud hoolduslahenduste pakkumisele, mis hoiavad teie kohvimasinaid nende tipptasemel töös.

Valige KOHVIKEERIS OÜ oma kohvimasina hooldusvajaduste jaoks ja nautige igas tassis suurepärasuse maitset. Võtke meiega ühendust juba täna, et kogeda professionaalse hoolduse erinevust.

Kontakt

RM LAHENDUSED OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Anna K.

Minu kohvimasin töötab nüüd paremini kui kunagi varem. Väga rahul teenindusega!

- Liis P.

Kohvimasina katlakivi eemaldamine oli professionaalne ja tõhus. Soovitan!

- Kalle S.

Kiire ja usaldusväärne hooldus! Minu hommikukohvi maitse on jälle suurepärane.

Miks on katlakivi eemaldamine kohvimasina hoolduse jaoks kriitiline?

Katlakivi eemaldamine on igale kohvimasinale kriitilise tähtsusega hooldustoiming. See hõlmab mineraalide kogunemise, mida sageli nimetatakse 'katlakiviks', eemaldamist kohvimasina kütteelementidest ja veeliinidest. See kogunemine on loomulik tagajärg vee kasutamisel, eriti kõva veega, mis sisaldab suures koguses mineraale nagu kaltsium ja magneesium. Regulaarne katlakivi eemaldamine tagab, et kohvimasinad töötavad tõhusalt ja toodavad võimalikult maitsvat kohvi. Katlakivi kogunemise mõju kohvimasinatele Katlakivi kogunemine võib põhjustada kohvimasinatele mitmeid probleeme. See võib

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.