Rohkema info nägemiseks:

RAUTOM OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 25; jälgijaid - 0. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta RAUTOM OÜ kohta arvamuslugu!"

RAUTOM OÜ hetkeolukord

Juba 25 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding aga tema tegevusi ei jälgi ükski kasutaja. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 2,3 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2023

Rautom OÜ on asutatud 30.12.2021.

Ettevõtte põhitegevuseks on investeerimistegevus ja varade haldamine. Ettevõte varad koosnevad aktsiatest, võlakirjadest ja fondidest. Ettevõte teostab investeeringuid vaid omakapitalist ega paku investeerimisteenust.

Keerulised ajad majanduses ja ühiskonnas avaldasid ettevõtte tegevustele eelmisel 2022 aastal tugevat mõju. Investeeringute õiglasesse väärtusesse hinnates, tuli kahjumid kanda kasumiaruandes kuludesse. Rautom OÜ omakapital ei vastanud 31.12.2022 seisuga äriseadustiku sätestatud nõuetel.

2023. aastal negatiivne omakapital on likvideeritud. Omanik tegi ära osakapitali sissemakse 2500€ ning 2023 aasta ümberhindluse tulud avaldasid olulst mõju kasumile.

Ettevõtte omakapitali suurus on 2500€. Juhatus on üheliikmeline. Juhatuse liige majandusaastal tasu ei saanud. Töötajaid ei olnud.Ettevõte

Rautom OÜ on jätkuvalt investeeringutega tegutsev ettevõte. Järgmisel majandusaastal jätkatakse samal tegevusalal.

(allkirjastatud digitaalselt) _______________________

Raul Juur, juhatuse liige

RAUTOM OÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.