Rohkema info nägemiseks:

MOVIEADS OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 336; jälgijaid - 2. Arvustusi - 1; Artikleid 1+ "Kirjuta MOVIEADS OÜ kohta arvamuslugu!"

MOVIEADS OÜ hetkeolukord

Juba 336 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 2 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 3,0 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2022

MovieAds OÜ

MovieAds Osaühing loodi selleks, et pakkuda vahendusteenuseid internetis reklaamitoodete edastamise valdkonnas.

Osaühing on vahendaja reklaamifirmade (klientide) ja Interneti-ressursside omanike (tarnijate) vahel, kelle platvormidel reklaamitooteid kuvatakse.

MovieAds OÜ äripartnerid (kliendid ja tarnijad) asuvad interneti venekeeses segmendis. Oma teenuste tarbimise soodustamiseks ja ettevõtte tegevuse laiendamiseks registreeris MovieAds OÜ

Vene Föderatsiooni maksumaksja identifitseerimisnumbri (INN), mis on vajalik reklaamitoodete edastamisteenuse osutamiseks elektroonilisel kujul äripartneritele (klientidele) Venemaalt.

Maksumaksja identifitseerimisnumbri (INN) registreerimise nõue tuleneb Venemaa õigusaktidest.

2023. aastal muutis MovieAds OÜ oma tehingute ärimudelit. Seoses sanktsioonide paketi kehtestamisega Euroopa Liidu poolt seoses äritehingutega Venemaalt pärit ettevõtetega on

MovieAds OÜ lõpetanud koostöö Venemaa ettevõtetega.

2023. aastal müüdi viimased teenused Venemaa ettevõtetele 28.02.2022 2022. aastal sõlmitud lepingute alusel. Pärast seda kuupäeva peatati teenuste müük Venemaalt pärit ettevõtetele ja teenuste ostjaid teavitati teatisega.

2023. aastal jätkas MovieAds OÜ vahendusteenuste müümist veebireklaamide paigutamiseks

Ameerika, Aasia ja Euroopa ettevõtetele.

2023. aastal peatas ettevõte täielikult kõik tehingud teenuste ostmiseks Venemaalt pärit juriidilistelt isikutelt ja üksikisikutelt.

Ettevõtte uus tegevus oli Interneti-teenuste turul osalejate andmebaasi haldamine.

Haldusteenust ostavad suured ettevõtted, kes tegutsevad online-reklaamiturul.

Uute ülesannete täitmiseks 2023. aastal suurendas ettevõte oma töötajate arvu 18-ni.

Arvestades Interneti-teenuste ostjate ja müüjate äripartnerite kiiret ja organiseeritud muutust, ei mõjutanud Venemaaga seotud äritegevuse vastased sanktsioonid ettevõtte müügikäibe vähenemist. Lisaks suurendas uut tüüpi teenuse tekkimine müüki 2023. aastal.

MovieAds OÜ 2022. majandusaasta müügitulu oli 2 103 847 eurot. Geograafiliselt piirkondade lõikes on 74% sellest summast tulu müügist Vene Föderatsioonis, 26% on tulu müügist teistesse riikidesse.

MovieAds OÜ aruandeperioodi ärikasumiks kujunes 1 286 581 eurot.

2022. a. tööjõukulud on moodustasid 40 279 eurot.

Töötajate keskmine arv aastas oli 4 inimest.

MOVIEADS OÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.