Rohkema info nägemiseks:

GASGOLDER OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 115; jälgijaid - 1. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta GASGOLDER OÜ kohta arvamuslugu!"

GASGOLDER OÜ hetkeolukord

Juba 115 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 1 Storybooki kasutaja. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 2,8 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Strateegiline otsus: Kliendibaasi suurendada ei soovi
Juhatuse liige Boris Esenfeld (29.07.2024): „Keskendume ainult olemasolevate klientide kvaliteetsele teenindusele ja suhete hoidmisele. Kliendibaasi suurendada ei planeeri.“

Tegevusaruanne 2023

OÜ GasGolger on uus ettevõte, asutatud juunis 2022. a põhitegevuseks OÜ veevärgi-, gaasi- ja kanalisatsioonisüsteemide remondi ja ehituse teenuste osutamist.

2023. aastal jätkas ettevõte põhitegevust ehituse- ja remonditeenuste pakkumisel.

Aruandeaasta müügikäive kasvas ja kui tuua 2022. aasta täisaastasse, siis aruandeaasta kasv oli 30%.

Müügikäive oli 2023. majandusaastal 178 602 eurot (2022.poolaasta a 68770 eurot). See on noore ettevõtte jaoks hea tulemus.

Aruandeperioodi äritegevuse tulem oli aga eelmisega võrreldes madalam, mille põhjuseks on ühelt poolt materjalimahukate tellimuste täitmine ja teiselt poolt materjalide ja teenuste kallinemine. 2023. majandusaastal teenis osaühing kasumit 8 698 eurot (2022: 18 766 eurot).

Detsembris 2022.a omas OÜ GasGolder 50% osalust ettevõttes OÜ Jucar. Juunis 2023.a omas OÜ GasGolder 50% osalust ettevõttes

Kahjukäsitluse Keskus OÜ. Pikaajalised investeeringud teistesse ettevõtetesse kogusumma aruandeperioodi lõpu seisuga oli 26 278 eurot.

Siis, kuna OÜ GasGolder investeeris väikeettevõttesse mitte rohkem kui 50%, siis on tegemist sidusettevõttega ja konsolideerimiseks polnud vajadust.

Aruandeperioodi raamatupidamise konsolideerimata aastaaruande koostamisel kasutatud arvestuspõhimõtteid, hindamisaluseid ning informatsiooni esitusviisi ei ole muudetud.

Sidusettevõtete soetamisel kajastatakse investeeringuid sarnaselt teiste finantsvaradega – ostuhinnas (Lisa 1).

Osaühing plaanib järgmisel 2024. majandusaastal tegevust intensiivistada ning otsib uusi kliente ja hankijaid. Kaalumisel on tegevusala laiendamine.

GASGOLDER OÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.