Rohkema info nägemiseks:

AKL TRADE OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 3489; jälgijaid - 1. Arvustusi - 5; Artikleid 5+ "Kirjuta AKL TRADE OÜ kohta arvamuslugu!"

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

AKL TRADE OÜ-s usume unistuste sisustamisse, reaalsuse loomisesse! Oleme Tartu-põhine ettevõte, mis pühendub erakordse mööbli elluäratamisele, pakkudes teenuseid nii B2C kui ka B2B turgudel Eesti erakapitali südames. Meie kirg mööbli vastu ajendab meid hankima ja levitama ainult kõrgeima kvaliteediga tooteid üle Euroopa, tagades, et iga ruum, mida puudutame, muutub unistuste alaks.

Meie missioon

AKL TRADE OÜ missioon on selge: spetsialiseeruda kvaliteetsete mööblikollektsioonide hankimisele ja levitamisele. Pakume terviklikke mööblilahendusi, mis on suunatud nii ettevõtetele kui ka tarbijatele, tagades, et iga suhtlus meiega on sujuv ja rahuldustpakkuv.

Meie väärtused

  • Usaldusväärsus: Me seisame oma sõna eest, täidame lubadusi ja hoiame läbipaistvust oma partnerite ja klientidega.
  • Kvaliteet: Meie pühendumus tipptasemele on kõigutamatu, alates meie toodete meisterlikkusest kuni materjalide ja disainide valikuni.
  • Koostöö: Me usume partnerluse sünergiasse, kohandades oma teenuseid vastavalt nendega töötavate ainulaadsetele vajadustele.

Numbrite keeles

Meie kasv räägib enda eest, olles esindatud üle 20 riigis, 22+ turuplatsil ja aastane kasv ületab 200%. Käitleme igakuiselt üle 3000 pakendi, mis on tunnistuseks meie operatiivsele suurepärasusele ja usaldusele, mida meie kliendid meisse panevad.

Meie visioon

Meie visioon on juhtida B2B mööblilahenduste sektorit Euroopas oma eksklusiivsete mööblikollektsioonidega. Meie eesmärk on olla sünonüümiks aususele, tipptasemele ja võrdlematule klienditeenindusele. Näeme tulevikku, kus ettevõtted üle kogu kontinendi pöörduvad AKL TRADE OÜ poole kui oma peamise partneri poole kõigi mööblivajaduste osas, olles kindlad meie võimes tarnida üleolevaid tooteid, mis muudavad iga ruumi meistriteoseks.

Uuri rohkem

AKL TRADE OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Eva-Maria

Väga meeldiv kontakt kliendiga. Kaup saabus hästi pakitltd, kokkupanek ei olnud samuti probleem, juhised hästi üles ehitatud. Mööbel on väga ilus, hea hinna/kvaliteedi suhe.

- John

Olen puhvetkapist vaimustuses, kvaliteet on megahea ja näeb visuaalselt lihtsalt super välja! Toode näeb välja 1:1 nagu piltidel! Samuti tahaks kiita firma suurepärast ja lihtsat klienditeenindust!

- Nina

Kvaliteetne materjal ja suurepärane värv (helehall) lihtsalt selleks, et oleks praktiliselt kolm voodit ühes! Tarnimine toimus isegi enne väljakuulutatud kuupäeva.

Kuidas maksimeerida väikseid ruume?

Urbaniseerumine ja asukoha mugavuse soov on viinud kompaktse eluviisi olulise tõusuni. Kuna üha enam inimesi ja peresid eelistavad väiksemaid kortereid ja maju, on nutika, ruumisäästliku mööbli vajadus suurem kui kunagi varem. Väikesed ruumid esitavad unikaalseid väljakutseid, alates piiratud hoiuruumist kuni vajaduseni multifunktsionaalsete alade järele. Siiski pakuvad need piirangud ka võimalust olla disaini ja sisustusega loominguline, muutes väikese jalajälje hubaseks, funktsionaalseks koduks. Väikeste ruumide mööbli valiku põhimõtted Kui ruumi on vähe, on võtmetähtsusega mööbel, mis

Dropdown

kõik artiklid

Millised on 5 ajatut mööblieset elutoa jaoks?

Elutoa möbleerimisel on ajatud esemed loomaks stiilset ja kestvat ruumi nurgakiviks. Selles postituses uurime viit klassikalist mööblieset, mis on ajaproovile v
ssb.ee
Elutoa möbleerimisel on ajatud esemed loomaks stiilset ja kestvat ruumi nurgakiviks. Selles postituses uurime viit klassikalist mööblieset, mis on ajaproovile vastu pidanud ja on jätkuvalt hädavajalikud elemendid iga nõudliku koduomaniku, sisekujundaja või külalislahkuse äri jaoks. Chesterfieldi diivan: Kvintessentsiaalne klassika Chesterfieldi diivan, oma iseloomuliku sügavalt nööbitud polstriga, rullitud käetugedega ja võrdse selja- ja käetoe kõrgusega, on keerukuse ja elegantsi sümbol. 18. sajandist pärit, on see kaunistanud eliidi kodusid ja jätkuvalt on see ihaldatud ese oma

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.