Rohkema info nägemiseks:

KONSTELLATSIOONITERAAPIA KOOLITUSKESKUS OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Pakume põhjalikke koolitusprogramme tähtkuju teraapias, pakkudes meie õpilastele vajalikke teadmisi ja oskusi sügavaks sekkumiseks klienditöösse.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte Lugu

Kas oled huvitatud avastamisest, kuidas meie alateadvus ja suhted ümbritseva maailmaga tegelikult toimivad? Konstellatsiooniteraapia Koolituskeskus on loodud just sinule – neile, kes soovivad mõista inimsuhteid, perekonnadünaamikat ning süsteemset mõtlemist sügavamalt.

Meie programm hõlmab mitmeid valdkondi, sealhulgas psühholoogia, meditsiin, sotsiaaltöö ja pedagoogika. Lisaks pakume võimalust spetsialistidele, kes soovivad oma teadmisi täiendada, avastada uusi perspektiive ja lahendusi. Kas oled terapeut või spetsialist? Meie keskus pakub sulle võimalust kasvada edasi. Terapeudid saavad süvendada oma teadmisi ja oskusi, samal ajal kui spetsialistid saavad oma karjääri täiustada, omandades sügavamad teadmised inimpsüühika toimimisest.

Meie õppeviis põhineb praktilistel harjutustel, loengutel ja grupitöödel. Konstellatsioonid, mida õpime, aitavad leida uusi vaatenurki nii teraapias, supervisioonis kui ka igapäevaelus. Õpime mitmekesistes valdkondades rakendatavaid süsteemseid meetodeid. See aitab mitte ainult paremini mõista klientide, patsientide või õpilaste käitumist, vaid ka paremini toime tulla keeruliste olukordadega.

Kuidas lahendada sügavaid perekondlikke konflikte? Kuidas mõista ja toetada klienti, kes tunneb end ohvrina? Kuidas ravida patsiente, kellel on keerulised ja varjatud emotsionaalsed seisundid? Kuidas juhtida keerulisi hierarhilisi olukordi tervishoius? Kuidas mõista õpilaste käitumist sügavamal tasandil? Kuidas lahendada konflikte, mis tekivad kokkupuutest erinevate peresüsteemidega? Võta meiega ühendust ja avasta uued võimalused koos meie kogenud juhendajatega. Leiame sulle parima lahenduse sinu arenguks ja professionaalseks kasvuks. Astu uus samm oma karjääris juba täna!

Võta meiega ühendust juba täna!


KONTAKT

KONSTELLATSIOONITERAAPIA KOOLITUSKESKUS OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Kadi S.

Tänan südamest, sain hindamatuid teadmisi konstellatsiooniteraapiast. Professionaalne ja soe õhkkond, mis muutis õppimise nauditavaks!

- Liis E.

Väga informatiivne koolitus, mis süvendas minu arusaama vaimsest tervisest. Suurepärane meeskond ja suunatud õppematerjal. Aitäh!

- Maria V.

Koolitus oli hästi korraldatud ja teemad olid väga informatiivsed. Mul oli hea meel, et sain õppida selle meeskonnaga. Julgen kindlasti soovitada!

Professionaalsete partnerluste roll vaimse tervise valdkonnas

Vaimse tervise valdkond on pidevas arengus, uued uuringud ja leiud muudavad pidevalt meie arusaama vaimse tervise häiretest ja nende ravist. Valdkonna spetsialistidele on nende arengute jälgimine mitte ainult vajadus, vaid ka kohustus. Siin tuleb mängu professionaalse arengu tähtsus vaimse tervise valdkonnas. Professionaalne areng on oluline igas valdkonnas, kuid eriti oluline on see vaimse tervise valdkonnas. See tagab, et spetsialistid on varustatud viimase professionaalse teadmistega vaimse tervise valdkonnas, võimaldades neil pakkuda oma klientidele parimat võimalikku hooldust. See hõlmab

Dropdown

kõik artiklid

Kuidas kujundab vaimse tervise valdkonda konstellatsiooniteraapia?

Vaimse tervise valdkond on pidevas muutumises ning uued teraapiad ja ravimeetodid muudavad patsientide elu paremaks. Üks neist uuendustest on konstellatsioonite
ssb.ee
Vaimse tervise valdkond on pidevas muutumises ning uued teraapiad ja ravimeetodid muudavad patsientide elu paremaks. Üks neist uuendustest on konstellatsiooniteraapia, tunnustatud meetod, mis keskendub perekondlikele suhetele ja põlvkondadevahelisele traumale. See blogipostitus vaatleb konstellatsiooniteraapia olulisust vaimse tervise valdkonnas ning rõhutab põhjaliku koolituse tähtsust selle valdkonna spetsialistidele. Konstellatsiooniteraapia on terapeutiline meetod, mis uurib perekondlike suhete sügavust, avades varjatud mustrid ja põlvkondadevahelised probleemid. Koolitatud terapeudid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.