Rohkema info nägemiseks:

LUCKYFLÖR OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Oleme lilleseadeid pakkuv ettevõte ning loome erakordseid ja meeldejäävaid lilleseadeid erinevateks sündmusteks, olgu selleks pulmad, tähtpäevad või lihtsalt kingitusena lähedasele.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Tere tulemast LUCKYFLÖR OÜ lillemaailma, kus iga kroonleht jutustab loo ja iga kimp on meistriteos. Meie missioon on lihtne, kuid sügav: me loome erakordseid lilleseadeid igaks sündmuseks. Alates rooside tagasihoidlikust sosinast kuni kohandatud kimpu ja pärgade suursugususeni, meie loodud teosed on enamat kui lihtsalt lilled; need on emotsioonide väljendused, elu tähistamised ja armastuse sümbolid.

LUCKYFLÖR OÜ-s usume, et floristika on kunstivorm, mis räägib ilu universaalset keelt. Olgu sul vaja täiuslikke pulmalilli, et täiendada oma erilist päeva või hämmastavat lilleseadet, et kellegi päeva rõõmsamaks muuta, meie osavad floristid on pühendunud sinu visiooni elluviimisele elegantsi ja armuga.

Meie lillevalik on hoolikalt kureeritud, tagamaks, et iga meie pakutav õis vastab meie kõrgetele kvaliteedistandarditele. Oleme kirglikud pakkumaks meie klientidele mitte ainult lilli, vaid kogemust, mis jätab püsiva mulje. LUCKYFLÖR OÜ-ga võid alati oodata, et Õitsed elegantsiga!

Avasta koos meiega lummav lillede maailm. Uuri meie veebilehte, et leida oma tunnete täiuslik väljendus meie laia lillede, kimpu ja pärgade valiku kaudu. Las LUCKYFLÖR OÜ on sinu teejuht floristika kunstis ja koos loome kauneid mälestusi, mis kestavad terve elu.

Kontakt

+372 5360 2070

LUCKYFLÖR OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Anna S.

Nende lilleseaded muutsid mu pulmapäeva unustamatuks!

- Kairi P.

Iga kord, kui tellin nende käest lillekimbu, üllatavad nad mind alati positiivselt!

- Marko H.

Nende teenindus on alati professionaalne ja sõbralik!

Millised on hetkelised pulmakimpude trendid ning millest need olenevad?

Aastaaegade vahetumisega muutuvad ka pulmakimpude trendid. Sel hooajal näeme liikumist teemade poole, mis mitte ainult ei loo hämmastavaid visuaale, vaid tekitavad ka emotsioone ja jutustavad loo. Maalähedasest võlust metsikute lilledega kuni modernse minimalismi sirgete joonteni on iga paari stiili ja isiksuse jaoks sobiv lille teema. Maalähedane romantika: metsikute lillede ja maiste toonide segu Neile, kes unistavad maalähedasest pulmast või lihtsalt armastavad vabas õhus olemist, on maalähedane romantika teema täiuslik. See trend keskendub metsikute lillede, roheluse ja maiste toonide

Dropdown

kõik artiklid

Millised on olulised tegurid täiusliku kimbu loomisel?

Floristika on kunstivorm, mis ühendab loovust, loodust ja disaini, et luua hämmastavaid visuaalseid etendusi. See on käsitöö, mis nõuab sügavat mõistmist taimed
ssb.ee
Floristika on kunstivorm, mis ühendab loovust, loodust ja disaini, et luua hämmastavaid visuaalseid etendusi. See on käsitöö, mis nõuab sügavat mõistmist taimede bioloogiast, esteetikast ja võimet väljendada emotsioone läbi lilleseadete. Kimbud on rohkem kui lihtsalt lillede kogum; need on väljendusvahend. Iga kimp jutustab loo, edastab sõnumit ja loob sideme andja ja saaja vahel. Täiusliku kimbu olulised elemendid Värvid mängivad kimpude kujundamisel keskset rolli. Need võivad mõjutada meeleolu, edastada kindlaid tundeid ja luua visuaalset mõju. Värvide sümbolismi mõistmine on oluline, et

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.