Rohkema info nägemiseks:

VIIMISTLUS STUUDIO OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Meie erialaks on terviklikud siseviimistlus- ja ehitusteenused.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Tere tulemast maailma, kus iga nurgake, iga plaat ja iga laud jutustab täiuslikkuse lugu. VIIMISTLUS STUUDIO OÜ ei ole lihtsalt ehitajad või renoveerijad; me oleme ruumi kunstnikud, detailide meistrid ja teie meelerahu kaitsjad. Meie missioon on lihtne, kuid sügav- me spetsialiseerume terviklikele siseviimistlus- ja ehitusteenustele.

Alates õrnast krohvimisest, mis toob teie seintele elu, kuni plaatimistööde täpsuseni, mis paneb paika teie kodu iseloomu aluse, oleme pühendunud suurepärasusele. Meie oskuste hulka kuulub ka keeruline põrandaparketi paigaldamise kunst, tagades, et iga teie samm teie ruumis resoneerub soojuse ja elegantsiga, mida te väärivate.

Mõistes isiklike varjupaikade pühadust, pakume spetsialiseeritud saunaehituse teenuseid, luues lõõgastumise oaasi, mis ületab tavalise. Meie torutööde teenused on loodud tagamaks sujuvat funktsionaalsust, veendudes, et teie kodus iga veetilk täidab oma eesmärki täpsusega.

Meie mitmekülgsusele noogutades, haarame üldisi ehitus- ja remonditöid, muutes visioonid käegakatsutavateks reaalsusteks. Meie käed koonduvad teie unistuste kangaks teie elupaiga struktuuris, tagades, et iga toll peegeldab teie ainulaadset maitset ja elustiili.

Meie eetose südames on meie loosung, Kujundame ruume, viimistleme detaile! See ei ole lihtsalt fraas; see on meie lubadus teile. Pühendumise, peensusteni tähelepanu ja vankumatu pühendumuse lubadus luua ruume, mis on mitte ainult funktsionaalsed, vaid ka inspireerivad aukartust ja imetlust.

Liituge meiega sellel muutuste teekonnal, kus teie visioonist saab meie plaan ja teie rahulolu meie meistriteos. Avastage tõelise meisterlikkuse olemus koos VIIMISTLUS STUUDIO OÜ – kus iga viimistlus on uus algus.

Kontakt



+372 5358 7526

VIIMISTLUS STUUDIO OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Maria T.

Täiuslik töö igas detailis! Täname, VIIMISTLUS STUUDIO OÜ, meie unistuste kodu eest.

- Liis M.

Suurepärane meeskond, kes viis meie visiooni uuele tasemele. Soovitan soojalt!

- Jaan R.

Elegantne ja funktsionaalne - täpselt nii, nagu me lootsime. Aitäh!

Kuidas saab isikupärastamine muuta siseviimistluse unikaalseks?

Siseviimistluse maastik on pidevas muutumises, uued trendid kerkivad esile, kuna koduomanikud, kinnisvaraarendajad ja kommertskinnisvara haldajad soovivad luua ruume, mis on esteetiliselt meeldivad, aga ka jätkusuutlikud, tehnoloogiliselt integreeritud ja isikupärastatud. Selles postituses uurime viit peamist trendi, mis kujundavad siseviimistluse tulevikku. Jätkusuutlikud ja keskkonnasõbralikud materjalid Keskkonnaküsimuste muutumisel üha pakilisemaks on siseviimistluses jätkusuutlike ja keskkonnasõbralike materjalide nõudlus hüppeliselt kasvanud. Tarbijad otsivad üha enam tooteid, millel

Dropdown

kõik artiklid

Millised on olulised kaalutlused plaatide suuruse, värvi ja tekstuuri valimisel?

Õigete plaatide valimine oma ruumi jaoks on enamat kui esteetika küsimus; see on otsus, mis mõjutab ruumi pikaealisust, hooldust ja üldist atmosfääri. Plaadid o
ssb.ee
Õigete plaatide valimine oma ruumi jaoks on enamat kui esteetika küsimus; see on otsus, mis mõjutab ruumi pikaealisust, hooldust ja üldist atmosfääri. Plaadid on vastupidav ja mitmekülgne valik põrandatele ja seintele, kuid arvestades paljusid erinevaid tüüpe, suurusi ja kujundusi, võib valikuprotsess olla ülekohtune. Mitmed tegurid peaksid juhendama teie plaatide valikut, sealhulgas rakendusala, jalakäijate liikluse tase, niiskuse kokkupuude ja teie isiklikud stiilieelistused. Eelarvekaalutlused ja teie ruumi üldine disainiteema mängivad samuti teie valikul olulist rolli. Plaatide tüübid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.