Rohkema info nägemiseks:

TRUMMID TULES OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Pakume võimsaid ja kvaliteetseid trummishow'sid, mis ühendavad endas rütmi, tuleefektid ning interaktiivse meelelahutuse erinevatel sündmustel.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Kujutage ette üritust, kus trummide südamelöögid seavad rütmi unustamatuks ööks, kus õhk on elektriga laetud ja iga hetk on heli, valguse ja energia vaatemäng. Tere tulemast TRUMMID TULES OÜ maailma, kus usume, et iga pidu väärib meeldejäävat ja suurejoonelist tähistamist.

Meie missiooniks on pakkuda võimsat ja kvaliteetset meelelahutust trummidega. Me teenindame nii sise- kui väliüritusi, kasutades pürotehnikat või ilma. Siseruumides võimendame elamust CO2-kahurite, erinevate valgusefektide ja pürotehniliste lahendustega, luues visuaale, mis köidavad ja imestavad.

Trummishow ei ole lihtsalt etteaste; see on kaasahaarav ja sõltuvalt üritusest mõnikord interaktiivne kogemus. Aeg-ajalt anname trummipulgad publikule, kutsudes neid rütmi osaks saama. Meie etendused sisaldavad ka hämmastavaid tuleefekte, mängides leekivate pulkade või lõõmavate trummidega, tagades, et teie üritus on kõike muud kui tavaline.

Korporatiivüritustele pakume rätsepatööna valminud trummishow'sid toodetel või seadmetel, mida on valmistanud sama osavad käed. Olgu selleks malekujud, toidupakendid või valgustid, me suudame peaaegu kõigel välja lüüa meloodiaid ja rütme, tuues teie üritusele ainulaadse nüansi.

Siim Jõgioja ja Siim Koppel on ühendanud jõud, et luua Eesti ajaloo võimsaim trummi- ja tuleshow, mis sobib suurepäraselt grandioosseteks tähistamisteks. Oleme alati valmis kuulama teie kõige pöörasemaid ideid ja vastu võtma igasuguseid väljakutseid!

Meie teenused ei ole lihtsalt meelelahutuse pakkumine; need on loodud selleks, et luua atmosfäär, mis resoneerib teie ürituse vaimuga. Fookusega trummishow, trummi karaoke ja interaktiivne meedia, pakume erinevaid kogemusi, mis on kohandatud teie ürituse esiletõstmiseks.

Nii et, olgu teil plaanis pulm, aastapäev, jõulupidu, aiapeo, suvepäev või lihtsalt vabaaja koosviibimine sõpradega, laseme meie tuua peole rütmi. Võtke meiega ühendust pakkumise saamiseks ja teeme teie üritusest linna jutuainet!

Avastage rütm, tundke kuumust ja sukelduge ülimasse trummi- ja tuleshow kogemusse koos TRUMMID TULES OÜ.

Kontakt

TRUMMID TULES OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Mari

Imeline trummishow! Meie pulmapidu oli unustamatu tänu teie professionaalsusele ja kaasahaaravale esitusele.

- Peeter

Suurepärane meelelahutus! Tänu Teile oli meie ettevõtteüritus elav ja meeldejääv. Aitäh!

- Kati

Tänu Teile oli meie sünnipäevapidu eriline ja meeleolukas. Trummide rütmid panid kõik tantsima!

Milline on trummietenduste visuaalne vaatemäng?

Kujutage ette üritust, kus südamelöögid on käega katsutavad, energia on nakkav ja iga hetk on täis põnevust. See on trummietenduse olemus, kogemus, mis võib tõsta iga ürituse tavalisest erakordseks. Trummietendused ei ole lihtsalt esinemised; need on elujõud, mis pumbab atmosfääri elujõudu, luues unustamatu kogemuse kõigile osalejatele. Universaalne veetlus Trummimäng on universaalne keel, mis kõnetab hinge. See on üks vähestest kunstivormidest, mis ületab kultuurilisi ja vanusepiire, muutes selle ideaalseks meelelahutusvalikuks üritustele, kus on mitmekesised külalised. Trummi primaarne

Dropdown

kõik artiklid

Mis muudab trummishowd eriliseks ja meeldejäävaks?

Trummishow on palju enamat kui lihtsalt müra ja löökpillide helid. See on elamus, mis sütitab meeled ja loob unustamatuid hetki. Kuid mis täpselt teeb trummisho
ssb.ee
Trummishow on palju enamat kui lihtsalt müra ja löökpillide helid. See on elamus, mis sütitab meeled ja loob unustamatuid hetki. Kuid mis täpselt teeb trummishow'd eriliseks ja meeldejäävaks? Rütm Trummishow'd pakuvad võimsaid rütme, mis löövad läbi südame ja panevad jalad tantsima. Rütmid on nagu südamepekslemine, mis ühendavad inimesi ja loovad emotsionaalse sideme. Visuaalne efekt Trummishow'd on silmailu, kus tuli ja valgus mängivad koos rütmidega, luues maagilise atmosfääri. Visuaalsed efektid lisavad dünaamikat ja sügavust, muutes etenduse mitmekülgseks ja köitvaks. Emotsioonid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.