Rohkema info nägemiseks:

GR-SPORT MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 390; jälgijaid - 0. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta GR-SPORT MTÜ kohta arvamuslugu!"

GR-SPORT MTÜ hetkeolukord

Juba 390 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding aga tema tegevusi ei jälgi ükski kasutaja. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2022

2022.aasta oli GR Sport oma varasemalt tehtud eeltööga juba mitmekordselt partneriks Spot of Tallinnas korraldatud rahvusvahelistel BMX krossivõistlustel King of Tallinn. Abistati auhindade leidmisel. Aidati leida kohtunikud välisriikidest, loodi kontakte uute klubidega välisriikidest tulevikuks. Tegeleti BMX krossi, Free Ski, lumelaua ja akrobaatika arengute jälgimisega maailmas.

Aidati leida juurutada uusi treeningkavasid mainitud valdkondades.

2023.aastal on plaanis toetada jätkuvalt uute eelpool loetletud spordialadel võistluste korraldamist. Samuti on plaanis uurida, millised arengud on,mnendel aladel maailmas ja vastavalt nõustada kohalikke klubisid ja treeningukeskuseid.

Samuti proovitakse leida vahendeid tippsportlaste treeningute toetamiseks. Jätkub töö koolidega sportliku vabaaja veetmise propageerimiseks

GR-SPORT MTÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.