Rohkema info nägemiseks:

PEIPSI KALURITE ÜHING MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 290; jälgijaid - 2. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta PEIPSI KALURITE ÜHING kohta arvamuslugu!"

PEIPSI KALURITE ÜHING MTÜ hetkeolukord

Juba 290 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 2 Storybooki kasutajat. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2023

Peipsi Kalurite Ühing on Peipsi järvel ja selle valgalal nii kutselise kalapüügiga kui harrastajatega tegelevaid isikuid ühendav vabatahtlik ühendus. Ühingu eesmärk on kutselise ja harrastusliku kalapüügi arengule kaasa aitamine Peipsi, Pihkva ja Lämmijärvel, kalapüügiga tegelevate isikute kutsealaste huvide ja õiguste kaitsmine, ausa konkurentsi propageerimine, kalavarude säästliku kasutamise ning ressursside õiglase jaotamise tagamine, riigisiseste ja rahvusvaheliste sidemete arendamine uute kalapüügivõimaluste leidmiseks, tehnoloogilise teabe ja uute koostööpartnerite leidmiseks.

20.aprillil 2007.a. üldkoosolekul valiti Peipsi Kalurite Ühingu juhatuse esimeheks Priit Saksing ja on seda kuni käesoleva ajani. Juhatus on ühe liikmeline. Ei ole valitud revidenti. Priit Saksing esindab Ühingut ja toimetab vastavalt vajadusele finantstehinguid.Olulisi suuri ettevõtmisi pole toimunud.

2023.aastal ei ole laekunud palga maksmiseks vahendeid ja tööd on tehtud ühiskondlikus korras. Osaletud vastavalt võimalustele teiste sarnaste ühingute töös.

2023.a. ühingu tegevus ei olnud aktiivne, seda seoses ka COVID probleemidega.Osaletud teabepäevadel-nõupidamistel vastavalt võimlustele mida on korraldatud aeg-ajalt erinevates piirkondades ja erinevate gruppidega. Ühing teeb koostööd teiste sarnaste ühingutega.

On korraldatud mitmeid suveüritusi ja talvel jää-alust kalapüüki.Infovahetus on toimunud telefonitsi. Priit Saksing on osalenud omavalitsuste nõupidamistel, strateegiate väljatöötamisel. Külaliikumise edendajatega on koos korraldatud teabepäevi, korrastatud radu ja käidud õppereisidel.

Kogutud infomaterjali on jagatud ja paljundatud liikmetele, ka kalandushuvilistele .Valitsusasutustega on suheldud seoses kalurite probleemidega.

Peipsi Kalurite Ühingu liikmete arv on vähenenud, kalurid tegutsevad oma paikkonnas olevates firmades erinevate piirkondade kalanduse ettevõtetes,mille põhitegevuseks on kala tööstuslik püük, ümbertöötlemine ja realiseerimine. Samuti eksport, import. 2023.a. möödus koostööplaane tehes ja erinevates projektides osalemises. Jätkub põhikirjaline tegevus minimaalselt.Mõjutas ka COVID-ga seotud probleemid.

Ühingu töös osalevad eraisikud ( kõik ei ole liikmed) ei ole igapäevase püügitööga tegelevad kalurid, on teiste erialade esindajad. Kalanduse ettevõtete juhid tegutsevad oma paikkonnas ilma erilise vajaduseta osaleda Ühingu töös.

PEIPSI KALURITE ÜHING MTÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.