Rohkema info nägemiseks:

TARTU JUUDI KOGUKOND MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 468; jälgijaid - 3. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta TARTU JUUDI KOGUKOND kohta arvamuslugu!"

TARTU JUUDI KOGUKOND MTÜ hetkeolukord

Juba 468 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 3 Storybooki kasutajat. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2022

MTÜ Tartu Juudi Kogukonna (58 liiget) tegevuse põhieesmärgiks on juudi rahva ajalooliste traditsioonide säilitamine, juudi kultuuri levitamine, kirjanduse, judaismi ajaloo tutvustamine ja traditsioonide levitamine, Tartu juudi kalmistute korrashoid ja nende pidev remont. Väga oluliseks peame kogukonna kooslust, kollektiivset tugi ja abivalmidust rasketes situatsioonides, põhiliselt tervise ja majandusküsimustes. Praktiliselt saime hakkama ainult kalmistute koristamisega, ka vanade puude maha võtmisega(tellitud tööd).

Terve aasta sai pühendatud meie vanemate liikmete materiaalsele abile: jagasime maske, viisime kodudesse produkte, pühade puhul traditsioonilisi maiustusi. Holokousti päeval 27. jaanuaril MTÜ Tartu juudi kogukonna juhatus viisid lilled mälestusmärkidele. Kõigile said jagatud Eesti Juudi Kogukonna kalendrid, ajalehed. Meid toetab juba mitu aastat oma tegudega Ühendus Iisraeli sõbrad. Ka Vana

Roosi kalmistu nõuab jooksvat korrashoidu. Tegemist selle Eesti kultuurimälestisega on aga veel tükiks ajaks. Siinkohal peab ära märkima meie Eesti Usukogukonna abi ja Eesti Juudi kogukonna liikmete abivalmidust ka finantsilist toetust. Suurimaks saavutuseks on Lohkva kalmistu positiivne olukord: maja ja selle ümbrus (territoorium) on täielikult korda tehtud. Konkreetse projektiga ja rahataotluste osas olid saavutatud konkreetsed positiivsed tulemused, nüüd aga peame kogu aeg tegelema korrashoiuga.

2021. a oli sõlmitud konkreetne koostööleping Tartu Linnavalitsusega -alates 1. jaanuarist 2022 võtab LV hooldus tööd meie kalmistustel enda peale. Tegemist on väga hea tulemusega – pingutasime aastaid, et korda teha need kalmistud ja sõlmita selline leping.

Sotsiaalkeskuse koordinaator tegutseb väga kohusetundlikult ja aktiivselt. Meie vanurite abistamine, moraalne toetus on väga kõrgel tasemel tänu just professionaalsusele, heale kommunikatiivsusele ja vastutustundele - tegemist on endise arstiga. Finantsid laekuvad meile Eesti Juudi Kogukonna vahendusel – sotsiaalkeskuse liikmeteks on 25 vanemat inimest, kellele osutatakse järjepidevalt finants- ja patronaažabi.

TARTU JUUDI KOGUKOND MTÜ kontaktid

Koostööpartnerid

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.