Rohkema info nägemiseks:

NÕVA TULETÕRJESELTS MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 353; jälgijaid - 0. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta NÕVA TULETÕRJESELTS MTÜ kohta arvamuslugu!"

NÕVA TULETÕRJESELTS MTÜ hetkeolukord

Juba 353 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding aga tema tegevusi ei jälgi ükski kasutaja. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2022

Mittetulundusühing Nõva Tuletõrjeselts on juriidiliste ja füüsiliste isikute vabatahtlik ühendus.

Seltsi eesmärgiks on vee- ja tuleohutusalase ennetus- ja selgitustöö läbiviimine ning päästetöödel osalemine.

Seisuga 31.12.2022.a kuulus MTÜ Nõva Tuletõrjeseltsi koosseisu 12 liiget.

Nõva Tuletõrjeseltsi vabatahtlik päästekomando osaleb Päästeameti väljasõiduplaanis.

Nõva Tuletõrjeseltsi ja Päästeameti vahel on sõlmitud koostööleping, mille eesmärgiks on maakonnas ja mujal päästealase turvalisuse kaitse tõstmine, kaasaes seltsi vabatahtlikke päästetööde tegemisele ja ennetustööle.

Nõva vabatahtlik päästekomando tagab koostöös Nõva riikliku päästekomandoga valmisoleku taseme 7, mis koosneb kolme päästja (1 kutseline ja 2 vabatahtlikku) ning kahe päästeauto valmisolekust, kes reageerivad iseseisvalt liiklusavariile.

Valmisoleku tagamiseks on igapäevaselt tagatud vähemalt kahe alarmsõidukijuhi olemasolu. Reageerimisperimeetriks on kinnitatud 25 km vabatahtlikust päästekomandost ja väljasõit toimub 10.minuti jooksul väljasõidukorralduse saamisest.

2022.aastal oli aastaringi väljasõidu valmiduses kaks päästeautot ja tulekustutus ATV.

Aruandeaastal tegeleti aktiivselt ni jää-, vee- ja tuleohutusalase ennetus- ja selgitustöö läbiviimisega ning päästetöödel osalemisega.

Suur tulekahju oli septembrikuu lõpus Vaisi külas, kus oli süttinud kuivati ja osaliselt ka laudahoonete kompleks. Reageeriti veel järgmistele päästesündmustele: liiklusvahendi põleng, liiklusõnnetused, tormikahjude likvideerimine, veeõnnetus, metsa/maastiku põlengud.

Turvati maasturite kestvussõitu "Ridala Offroad Metsik Laas". Tähistati Lastekaitsepäeva Noarootsi kooli ja lasteaiaga ning teostati ennetustööd

Tuksis noorte suvelaagris. Osaleti Islandi vabatahtlikele päästjatele korraldatud metsatulekahjude kustutamise praktilisel harjutusel.

Selts on eksisteerimisvajalikkust tõestanud oma tööga nii tulekustutus-päästetöödel kui ka teistel põhikirjalistel tegevusaladel ning on jätkuvalt tegutsev majandusüksus.

NÕVA TULETÕRJESELTS MTÜ kontaktid

Koostööpartnerid

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.