Rohkema info nägemiseks:

VÕRKPALLIKLUBI VIRO MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 74; jälgijaid - 3. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta VÕRKPALLIKLUBI VIRO MTÜ kohta arvamuslugu!"

VÕRKPALLIKLUBI VIRO MTÜ hetkeolukord

Juba 74 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 3 Storybooki kasutajat. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2022

TEGEVUSARUANNE

Vastavalt Võrkpalliklubi VIRO MTÜ põhikirjale korraldab klubi mitmesuguseid võistlusi ja tervisespordi üritusi, loob liikmetele sportimiseks ja vaba aja veetmiseks soodsamad tingimused, viljeleb ja arendab võrkpalli tervisespordi vormidest kuni võistlusspordini ning aitab tõsta oma liikmete ühiskondlikku ja kehalist aktiivsust.

Võrkpalliklubi VIRO MTÜ on Eesti Võrkpalli Liidu ja Ida-Virumaa Spordiliidu liige.

Tegevuspiirkonnaks on põhiliselt Ida-Virumaa, kuid klubi liikmed osalevad ka mitmesugustel üritustel ja võistlustel nii vabariigis kui välismaal.

2022 a. viis klubi läbi ja klubi võistkonnad ning klubi liikmed osalesid järgmistel võrkpallivõistlustel: Ida-Virumaa meistrivõistlused võrkpallis meestele, turniirid Narva-Jõesuus, Liimalas, Tallinnas, Toilas, Purtses, Ida-Virumaa suvisel 3 vs 3 sarjas, Eesti Võrkpalli Liidu poolt organiseeritud rahvaliigas, kooliliiga turniiridel, Alutaguse hooajalõpu ja loositurniiril, suvevolle kaheksal etapil nii Jõhvis kui teistes kohtades

Eestis, Eestimaa Spordiliit Jõud omavalitsuste suvemängudel Käärikul mitme võistkonnaga.

Rahvaliigas osalesid Alutaguse ja Jõhvi naiskond, Alutaguse segavõistkond ning Jõhvi meeskond. Kõige kaugemale jõudsid Alutaguse naiskond ja segavõistkond. Varem pole jõutud ei veerandfinaali ega finaalturniirile, mis sel hooajal aga õnnestus ning millega kaasnesid ka suuremad kulutused. Osaleti ka Tallinnas rannavolle hallis turniiridel.

Klubi liikmed osalesid ja aitasid läbi viia veel mitmesuguseid tervisespordi ja liikumisharrastuse üritusi: rahvamatkad, kepikõnni üritused, ühistreeningud, rahvajooksud jne.

Informatsioon võistluste toimumise kohta avaldatakse Ida-Virumaa Spordiliidu kodulehel www.sportiv.ee ja fb Ida-Virumaa Spordiliidu, Jõhvi spordi, Alutaguse valla kodulehel, ajalehes Põhjarannik vaba aja leheküljel rubriigis "Ida-Virumaa üritused", venekeelses spordiportaalis www.sekundomer.ee ning edastatakse e-posti teel võistkondade esindajatele, suuremate võistluste puhul aga ka Eesti Võrkpalli Liitu.

Tulemused kajastuvad Ida-Virumaa Spordiliidu kodulehel ja fb Ida-Virumaa Spordiliidu, Jõhvi spordi ning Alutaguse valla kodulehel, venekeelses spordiportaalis www.sekundomer.ee.

Probleeme on jätkuvalt klubi liikmeskonnaga, sest see pidevalt vananeb. Noored aga lahkuvad siit õppima ja elama teistesse piirkondadesse ning klubisse peale spordikooli lõpetamist ei astu.

Klubi sai oma põhikirjaliseks tegevuseks rahalisi vahendeid tegevustoetuseks, ürituste, ühisürituste ning treeningute korraldamiseks ja läbiviimiseks Jõhvi Vallavalitsuselt, Ida-Virumaa Spordiliidult, Kon-Tiki Reisidelt jt.

Klubi ei ole 2022. a. saanud välisabi vahendeid.

Klubi tegevust juhib kolmeliikmeline juhatus, kellele töötasu ei makstud.

VÕRKPALLIKLUBI VIRO MTÜ kontaktid

Koostööpartnerid

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.