Rohkema info nägemiseks:

RÄPINA SPORDIKLUBI MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 373; jälgijaid - 6. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta RÄPINA SPORDIKLUBI MTÜ kohta arvamuslugu!"

RÄPINA SPORDIKLUBI MTÜ hetkeolukord

Juba 373 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 6 Storybooki kasutajat. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2022

Räpina Spordiklubi MTÜ tegutseb alates 1994. aastast. Klubi on oma loomisest alates pidevalt töös olnud. Räpina Spordiklubi tegevuse eesmärk on Räpina valla elanike ja oma klubiliikmete spordi harrastamise ja vaba aja veetmiseks tingimuste loomine.

Klubi koosneb 13 liikmest ja 42 tegelejast. Tegevusaladeks on naiste ja meeste korvpall, kepikõnd, noorte kergejõustik, discolf ja muud. Aktiivne sportlik tegevus toimub aastaringselt.

2022. aastal saadi mittesihtotstarbelisi annetusi ja toetusi Räpina Vallavalitsuselt, mille eest korraldatakse valla spordielu .

2022. aastal on korraldatud üritustele kulus 6,2 tuhat eurot.

Korraldati Räpina raudmehe triatlon, Räpina suvevolle sari, Räpina rattatuur, laste jalgrattapäev, tänavakorvpalli võistlus, mölkky võistlus, petankki paaristurniir, Räpina Spordiklubi auhinnavõistlused kergejõustikus ja maakonna meistrivõistlused kergejõustikus.

Räpina Spordiklubi on organiseerinud osavõttu maakondlikest võistlustest, Eestimaa omavalitsuste suvemängudest ja mitmesugustest muudest spordiüritustest.

Räpina Spordiklubi on koostöös Räpina Spordikooliga loonud võimaluse kõigile Räpina valla kodanikele kasutada esmaspäevast-reedeni ja pühapäeviti Räpina ÜG võimlat rahvaspordi harrastamiseks.

Räpina ÜG võimlas toimusid süstemaatiliselt vähemalt kord nädalas meeste- ja naiste korvpalli, meeste tennise treeningud.

MTÜ Räpina Spordiklubi tööd korraldab juhatus. Juhatus on 5 liikmeline. Juhatuse tööd juhib juhatuse esimees.

Palgalisi töötajaid klubil ei ole. Juhatuse liikmetele pole mingisuguseid tasusid makstud.

RÄPINA SPORDIKLUBI MTÜ kontaktid

Koostööpartnerid

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.