Rohkema info nägemiseks:

TÜRI VALD, TÜRI LINN, KRAAVI TN 1 KORTERIÜHISTU

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 117; jälgijaid - 0. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta TÜRI VALD, TÜRI kohta arvamuslugu!"

TÜRI VALD, TÜRI LINN, KRAAVI TN 1 KORTERIÜHISTU hetkeolukord

Juba 117 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding aga tema tegevusi ei jälgi ükski kasutaja. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2022

Korteriühistu tegevuse eesmärgiks on: 1. korteriomandite eseme osaks olevate ehitiste ja maatüki mõtteliste osade ühine majandamine, 2. korteriühistu omandis olevate korteriomandite ühine majandamine, 3. korteriühistu liikmete ühiste huvide esindamine ja kaitsmine ja oma liikmetele teenuste osutamine. Osutavateks teenusteks on maja haldamine, ostetud soojusenergia, vee- ja kanalisatsiooni ning prügiveo teenuste vahendamine.

Korteriühistu tegevuse aluseks on põhikiri. Ühistu juhtorganiks on üldkoosolek. Korteriühistut juhib ja esindab juhatus. Juhatus on valitud ametisse üldkoosoleku poolt kolmeks kuii viieks aastaks. Juhatus on kolmeliikmeline. Juhatuse tööd korraldab juhatuse esimees.

KÜ Kraavi 1 asutati oktoobris 1998. aastal ja ta koosneb 21 korteriga elamust. KÜ liikmeteks on 20 füüsilist isikut ja 1 juriidiline isik.

Tööde teostamise aluseks on liikmete üldkoosolekul kinnitatud majandusaastakava.

2022. aasta üldkoosolek võttis vastu otsuse koridoride sanitaarremondi teostamiseks ja uute tulekindlate keldriuste paigaldamiseks. Keldriuste kohta võeti pakkumine kahest firmast - Aknad-Uksed.EE OÜ ja Saku Metall Uksetehaselt. Vastu võeti viimane pakkumine, mis osutus päris palju odavamaks esimesest pakkumisest. Korteriühistu tasus uksefirmale arve juba 2021 aastal. Paigaldustööd teostati 2022. aasta aprillis.

2022. aasta KÜ Kraavi 1 sihtotstarbelisteks remondi- ja hooldustööde kuludeks oli 3052 eurot.

Väiksema hooldustööna lasti ära parandada üks osa katusest, kust vesi sattus paneelide vahele ja sealt omakorda ühte kolmanda korruse korterisse.

Palgafond oli 2022. aastal 1 973 eurot, millest juhatuse liikme tasu moodustas 1 483 eurot. Antud summa on kajastatud sotsiaalmaksuta. Juhatuse liikmetele nende tagasikutsumisel või ametist lahkumisel tasu ning soodustusi ei ole ette nähtud.

2023. aastal suuremaid sihtotstarbelisi töid ei planeerita. Järjekorda jäävad ootama katuse soojustus ja otsaseinte remont.

TÜRI VALD, TÜRI LINN, KRAAVI TN 1 KORTERIÜHISTU kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.