Rohkema info nägemiseks:

SPORDIKLUBI VIRAAŽ MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 479; jälgijaid - 1. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta SPORDIKLUBI VIRAAŽ MTÜ kohta arvamuslugu!"

SPORDIKLUBI VIRAAŽ MTÜ hetkeolukord

Juba 479 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 1 Storybooki kasutaja. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 3,8 punktiga ja kommenteeritud 9 korda.

Tegevusaruanne 2022

Spordiklubi Viraaž asutati 1990.a. Spordiklubi põhitegevus oli 2021.a. treeningute ja spordiürituste korraldamine, klubis sportimise ja vabaaja tingimuste parandamine.

2022.a. korraldas spordikklubi aastaringselt juba traditsiooniliseks saanud üritusi, nagu heiteseriaal jne. Korraldati kanuu-ja jalgrattamatku, puhastati Õhne jõge sisselangenud puudest ja hooldati rattarada. Korrastati olemasolevate vahenditega heitekohti staadionil. Maakondlikel ja vabariiklikel võistlustel võideti hulganisti medaleid. Eesti kergejõustikumeistrivõistlustelt võideti 12 medalit. Klubi edukamad sportlased 2022 aastal olid Katre Marit Liiv, Isabell-Mary Luik,Bianka Uhtjärv ja Romet Kivi, kes võitsid medaleid Eesti MV, kuulusid omaealiste Eesti koondistesse ja esindasid Eestit tiitlivõistlustel.

Jätkati spordihoone remonti.

Nende ürituste läbiviimiseks ja tööde teostamiseks on teinud spordiklubi taotlusi ja pöördumisi vastavatesse fondidesse ja finantseerinud spordihoone remonti oma vahenditest. Läbirääkimised koostööpartneriteg on kulgenud edukalt ning loodame edukat koostööd ka 2023 aastal.

2022 aastal oli spordiklubi Viraaz töötajate arv 2, palgakulu kokku 28800 eurot, sellest tegevjuhi tasu 18000 eurot. Juhatuse liikmetele tasu makstud ei ole.

Juhatuse poolt koostatud 2022 aastaaruandes on kasutatav arvestuspõhimõtete ning informatsiooni esitlusviis kooskõlas Eesti Hea

Raamatupidamistavaga. Eesti Hea Raamatupidamistava põhinõuded kehtestati EV Raamatupidamise seadusega, mis jõustus 01.01.2003 ja mida täiendavad EV Raamatupidamise Toimkonna juhendid. Raamatupidamise aastaaruande koostamisel on lähtutud ka muudest Eesti

Vabariigi seadustest, millega reglementeeritakse aruannete koostamist.

Raamatupidamise aruanne kajastab õigesti ja õiglaselt MTÜ finantsseisundit, majandustegevust tulemust ja rahavoogusid.

Juhatuse hinnangul on MTÜ spordiklubi Viraaž jätkuvalt tegutsev majandusüksus

Aruande koostamise päev 12.juuni 2023.a.

Viljo Grauding

Juhatuse esimees

Görel Grauding

Juhatuse liige

Aide Grauding

Juhatuse liige

SPORDIKLUBI VIRAAŽ MTÜ kontaktid

Koostööpartnerid

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.