Rohkema info nägemiseks:

RAKVERE LASTEKAITSE ÜHING MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 254; jälgijaid - 1. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta RAKVERE LASTEKAITSE ÜHING kohta arvamuslugu!"

RAKVERE LASTEKAITSE ÜHING MTÜ hetkeolukord

Juba 254 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 1 Storybooki kasutaja. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 5,0 punktiga ja kommenteeritud 1 kord.

Tegevusaruanne 2022

Sisulise tegevuse aruanne

Rakvere Lastekaitse Ühing MTÜ (edaspidi RLÜ) on loodud 19. mail 1989. aastal Mädapea mõisas. Lähtuvalt Põhikirjast on Rakvere Lastekaitse

Ühing Eestis registreeritud eraõiguslik juriidiline isik ja avalikes huvides tegutsev mittetulundusühing, mille põhieesmärgiks ei ole majandustegevuse kaudu tulu saamine.

RLÜ on kodanikualgatusel põhinev avalikes huvides tegutsev, eetilisi väärtusi kandev vabatahtliku liikmeskonnaga organisatsioon, mis lähtub oma tegevuses lapse vajadustest, väärtustab lapseks olemist ning loob lastele täiendavaid võimalusi arenguks. RLÜ põhieesmärgiks on

Rakvere linna laste sotsiaalse heaolu ja turvalisuse edendamine ning heategevuslik lastekaitsealase tegevuse toetamine avalikes huvides.

31.12.2022 seisuga on MTÜ RLÜs 24 liiget.

Ühingu igapäevast tööd korraldab kolmeliikmeline juhatus, kes koguneb tavaliselt kord kvartalis, arutades ühingu sisulise tegevusega, finantsidega ning projektidega seonduvaid, samuti jooksvaid küsimusi. RLÜ lähtub oma tegevuses kehtivast Põhikirjast ning organisatsiooni arengukavas määratletud neljast peamisest arenguvaldkonnast: (cid:127) Organisatsiooni arendamine (cid:127) Stabiilse rahastamise tagamine (cid:127) Teenuste määratlemine ja välja arendamine (cid:127) Koostöösidemete tugevdamine

Valdkondade arendamise intensiivsus sõltub Ühingu suutlikkusest ning rahalistest ressurssidest.

(cid:127) RLÜ osutab tasuta info- ja nõustamisteenust sihtgrupile nii telefoni- kui e-posti teel.Nädalas toimub keskmiselt 1-2 pöördumist, mille hulgas on nii esmase infoteenuse vajajaid kui ka tõsisema nõustamisvajadusega pöördujaid. Peamised küsimused on seotud vanemate lahutusega ja hooldusõigusega aga ka seoses lapse huvide kaitsega (vägivalla teemad, lapse hooldusõiguse määramine; lapse elukoht jne). Pöördujaid on nii Rakverest, Lääne-Viru maakonnast kui ka teistest Eesti maakondadest ja välisriikidest (peamiselt Soomest, eesti perekonnad).

(cid:127) RLÜ teeb koostööd kohalike mittetulundusühingutega (Lääne-Virumaa Suurte Perede Ühendus MTÜ; Rakvere Diakooniakeskus MTÜ jt) suunates humanitaarabi taaskasutust ning vahendades abi saamise võimalusi abivajajatele.

(cid:127) Üleriigilisel tasandil on RLÜ Lastekaitse Liidu ja EAPN (European Anti Poverty Network) Eesti MTÜ lapse huvikaitse töörühma liige. Töörühm tegeleb peamiselt huvikaitsealase tegevusega laste ja perede valdkonnas, osaleb temaatilistel ümarlaudadel ja seminaridel, koostab ühispöördumisi ja märgukirju Vabariigi Valitsusele, Sotsiaalministeeriumile, Riigikogu sotsiaalkomisjonile, avalikkusele jt). Töörühma kuuluvad enam kui 10 organisatsiooni esindajad, sh Eesti Toidupank, Lastekaitse Liit, Eesti kasuperede Liit, Eesti Lastefond jt. Suuremat tähelepanu pööratakse huvikaitselisele ning teavitustegevusele, samuti koostööle teiste sarnaste eesmärkide ja väärtustega organisatsioonidega. Jätkuvalt on kavas ka edaspidi korraldada lastekaitsepäeva tähistamisega seonduvaid ülelinnalisi sündmusi. Ühingusiselt toimuvad liikmeüritused.

Ühingul on loodud erialase kirjanduse ja teabematerjalide kogu. Raamatukogu on avalikus kasutuses.

Igapäevase tegevuse hulka kuulub ka valdkondliku, esmase (lastekaitsealase) informatsiooni ning teabematerjalide jagamine, reageerimine pöördumistele ning vajadusel Ühingu poole pöördunute esmane nõustamine. Jätkatakse heategevuslike lasteürituste korraldamisega. Rakvere

Lastekaitse Ühing on jätkuvalt tegutsev mittetulundusühing

RAKVERE LASTEKAITSE ÜHING MTÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.