Rohkema info nägemiseks:

NARVA ENERGIA AMETIÜHING

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 514; jälgijaid - 20. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta NARVA ENERGIA AMETIÜHING kohta arvamuslugu!"

NARVA ENERGIA AMETIÜHING hetkeolukord

Juba 514 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 20 Storybooki kasutajat. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2022

Narva Energia Ametiühing, tegutsedes Eesti Vabariigi seaduste ning Põhikirja alusel, lahendas 2022.a jooksul ametiühingute liikmete esindamise ja huvide kaitse küsimusi suhtes tööandjatega. Samuti, koostöös teoste ametiühingutega regiooni ja Eesti Vabariigi tasemel tervikuna, esindas palgatöötajate huve võimuorganite ees. Ametiühingu koosseisu kuulub järgmiste firmade 748 töötajat; 1. Enefit Power AS 2.

Enefit Solutions AS 4. Eesti Energia AS 5. Elektrilevi AS 2022.a toimusid läbirääkimised töösuhete reguleerimise osas esmajärjekorras kõikides nimetatud firmades töötajate töötasu suhtes. Ametiühing osales Eesti Ametiühingute keskliidu koostööpiirkonna töös. Jätkas aktiivset tööd Narva linna kohaliku omavalitsuse ning Riigikogu tasemel. Riigikogu liikmetega toimus arutelu tähtsamate seaduseprojektide osas. Suveperioodil tegeles ametiühing nimetatud firmade töötajate suvepuhkuse korraldamisega. 2022. aastal puhkas erinevates laagrites 100 last. Nimetatud firmade usaldusisikutele on korraldatud õppeseminarid tööseadusandluse ning uute seaduseprojektide alal. Igapäevaselt osutati õigusabi ametiühingute liikmetele tööandjatega töösuhete reguleerimise osas. Tehti koostööd tööandjatega töödistsipliini tugevdamise, kaadrite ettevalmistamise ning tootmise efektiivsuse tõstmise küsimustes. Ametiühingu töö tulemuseks on arengut soodustav stabiilne olukordettevõtetes ja firmades. 01.01.2022.a seisuga on koosseisulisi töötajaid 2.

NARVA ENERGIA AMETIÜHING kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.