Rohkema info nägemiseks:

TARTU LINN, PIKK TN 100 KORTERIÜHISTU

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 437; jälgijaid - 1. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta TARTU LINN, PIKK kohta arvamuslugu!"

TARTU LINN, PIKK TN 100 KORTERIÜHISTU hetkeolukord

Juba 437 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 1 Storybooki kasutaja. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2022

Täiendab juhatus......

Korteriühistu eesmärgiks on Tartus, Pikk 100 elamu ühisosade ja selle juurde kuuluva maa ühine majandamine ning seoses sellega ühistu liikmete ühiste huvide esindamine, samuti ühistu liikmetele seose eluruumide asutamisega teenuste osutamine ja vahendamine.

KÜ Pikk 100 tegevust juhtis aruandeperioodil kolmeliikmeline (Diva Eensoo,

Raul Lõhmus, Kristjan Metsalu) juhatus, mille esindajaks oli Diva Eensoo. Juhatuse esindaja tasu maksti Diva Eensoole 240 €/kuus (neto). Töölepingu alusel töötas majahoidja Petro Karaštšuk.

Haldusteenust, raamatupidamise, avariivalve ning sisekoristuse teenust osutab OÜ

Tartu Elamuhaldus. Halduriks on Marju Lehtpuu. Juhatuse, ühistu ja halduri vaheliseks tõhusamaks suhtlemiseks on kasutusel e-posti aadress: tartu.pikk100@gmail.comning elanikega käib jooksvate küsimuste lahendamiseks elektroonne suhtlus veebiplatvormi Korto kaudu.

Tegevuse tulemused 2022 majandusaastal: (cid:127) Lõpetati prügiala renoveerimine; (cid:127) Teostati trepikodade põrandate süvapuhastus; (cid:127) Sõlmiti parkimise korraldamiseks leping firmaga Ühisteenused AS; (cid:127) Lahendati kindlustusjuhtum seoses krt 10 pakettakna mõraga.

Tegevusaruande koostas KÜ juhatuse esindaja Diva Eensoo

TARTU LINN, PIKK TN 100 KORTERIÜHISTU kontaktid

Koostööpartnerid

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.