Rohkema info nägemiseks:

SAVIRANNA TEHNOVÕRGUD MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 289; jälgijaid - 2. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta SAVIRANNA TEHNOVÕRGUD MTÜ kohta arvamuslugu!"

SAVIRANNA TEHNOVÕRGUD MTÜ hetkeolukord

Juba 289 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 2 Storybooki kasutajat. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2022

2022. aastal oli liikmemaks kinnistuomaniku jaoks 150 eurot aastas kokku.

2022. aasta lõpu seisuga oli MTÜ kontol 12 876 eurot.

2020. aastal kehtestas üldkoosolek tegevuskava perioodiks 2020 kuni 2022. Selle kava kohaselt on kinnitatud makse kolme aasta peale kokku summas 450 eurot ehk 150 eurot aastas.

Tööd teostatakse alltoodud järjekorras ja vastavalt ajalistele ning rahalistele võimalustele. Vahepealsel perioodil on kavas kohendada meie siseteid. Selleks tellime jooksvalt teemasinad ja killustiku ja seda tööd me eraldi prioriteetsete tööde loetelusse ei lisa- teeme vastavalt vajadusele jooksvalt ära. Kavandatavad tööd perioodiks 2020 kuni 2022 prioriteetsuse järjekorras lisaks jooksvatele tee- ja pumpla hoolduskuludele on: 1. Veekraanide vahetus tsentraalsel veetrassil; 2. Generaatori paigaldamine pumplasse; 3. Veeproovid uuesti pärast veetrassi renoveerimist; 4. Kõvakattega siseteede ehitus.

Tegevuskava kinnitamise ajal ei olnud võimalik ette näha Vene- Ukraina kriisi mõjusid. Selle kriisi tulemusena koos ehitustegevuse intensiivistumisega olid ehitusettevõtetel tarneraskused ja suur töökoormus. Samuti on tekkinud ülikõrge inflatsiooni keskkond. Kõige selle tulemusena lükkus edasi veekraanide vahetus veetrassil.

2022. aastaks planeeritud generaatori paigaldamine pumplasse sai teoks veebruaris 2023. Selle töö eest tasusime kokku 6 927 eurot koos paigaldusega, millest MTÜ Saviranna kattis enda osa (38,75%) summas 2 169 eurot. Need summad kajastatakse 2023. aasta tegevusaruandes.

Generaatori soetamise kulude katteks osalesime ka Päästeameti korraldatud projektikonkursil „Ole valmis - kogukondade võimestamine kriisideks valmistumisel 2023“ (vt. ka https://www.rescue.ee/et/uudised/paeaesteamet-kuulutab-vaelja-projektikonkursi-et-toetada-kogukondi-kriisideks-valmistumisel-1650 ) . Paraku ei osutunud me 96 esitatud taotluse seas valituks.

Pumpla elektri eest maksime perioodil 2 122 eurot, mis tekkepõhises arvestuses raamatupidamise aruandes on kajastatud veidi erinevalt, kuna on maha arvestatud eelmise aasta detsembri arve Alexelalt ja Eesti Energialt ning juurde liidetud 2023. aasta jaanuaris tasutud vastavad arved.

Samuti sai 2022. aastal valmis treppide süsteem Suure Maa randa. Selle valmimisse panustasid kõik juhatuse liikmed aga ka elanikud Henry

Karming ja Alo Kirsimäe. Muu hulgas tuli puittrepi osa ehitamise käigus ilmsiks, et mõningaid osi ei olnud üldiselt valla ning EL-i fondide rahastusel kohale toodud materjalis piisavalt (poldid jmt). Selle hankimiseks vajaliku täiendava rahasumma katsime ka MTÜ Saviranna

Tehnovõrgud arvelt kogusummas 88 eurot.

MTÜ Eesti Naabrivalve korraldas kampaania soodustingimustel siltide soetamiseks. Ostsime sildid, makstes kokku 33 eurot. Aruande koostamise hetkel on need veel Suure Maa sissepääsudesse paigaldamata.

Kõvakattega siseteede ehituseks peame veel raha koguma.

Osaliselt või täielikult MTÜ Saviranna Tehnovõrgud ees võlgu olevaid Suure Maa kinnistuomanikke on 2023. aasta juunis aruande esitamise hetke seisuga kokku 15 võlgnevusega 3 190 eurot. Krooniliste võlgnike osa ei ole muutunud ja pikemaajaliste võlgnevuste summa on 940 eurot.

SAVIRANNA TEHNOVÕRGUD MTÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.