Rohkema info nägemiseks:

TANTSUSELTS LEE MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 331; jälgijaid - 1. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta TANTSUSELTS LEE MTÜ kohta arvamuslugu!"

TANTSUSELTS LEE MTÜ hetkeolukord

Juba 331 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 1 Storybooki kasutaja. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2022

MTÜ Tantsuselts Lee registreeriti 18.12.2001.

Majandustegevust alustas MTÜ alates 01.01.2002.

MTÜ Tantsuseltsi Lee aastaaruanne seisuga 31.12.2022 on koostatud järgides raamatupidamise korraldamise eeskirju mittetulundusühingutes ja mittetulundusühingute seadust.

2022. aastaks kavandatud tegevused ja nende läbiviimine 1. Mait Agu Folkshow taastamine lavastusena „Külavahe Folk“

TÄITMINE: Mait Agu 70. juubeliaasta puhul tõi tantsuansambel Lee vanlja kunagise fenomenaalse folkshow uues ja vanrskes kuues.

Armastatud ja omananolised tantsud seob lavastuslikuks tervikuks video, mis toob vaatajani nii arhiivikaadreid kunagistest esinemistest Viru hotellis kui ka originaalkoosseisu kuulunud tantsijate ja lauljate meenutused. Lavastus on meelelahutuslik ja hariduslik tervik, mis tanhistab Eesti tantsuvaldkonna unhe olulisima mehe loomingut ja panrandit. „Külavahe Folk“ kuulub Eesti Tantsuagentuuri kureeritavasse TantsuMENÜÜ programmi ning 2022. aastal anti 11 etendust täissaalidele üle Eesti. Lavastus püsib tantsuansambel Lee programmis ka 2023. aastal ja planeeritavalt ka 2024. aastal.

2. Osalemine Tallinna linna ja Eesti Tantsuagentuuri organiseeritavatel sunndmustel

TÄITMINE: Tantsuansambel Lee noorterunhm esines 5.03 toimuval Lasnamane linnaosa vastlapaneva kontserdil ja jaanipäeva tähistamisel.

Lasterunhm astus üles ETA kevadkontserdil 28. mail.

3. Osalemine valdkondlikel unhisunritustel – rahvusvahelise tantsupaneva tanhistamine, unhestantsimised jms.

TÄITMINE: Lee lasterunhm osales VIII Tallinna ja Harjumaa Talvine Tantsupäeval "Talvelõpu tantsupidu" 10. aprillil Tondiraba Pargis.

4. Hooajasiseste ja suviste treeninglaagrite kavandamine ja lanbiviimine

TÄITMINE: Lee suvelaagrid toimusid kahes vahetuses Ronsna Puhkekeskuses Setomaal (31. juuli-7. august). Lisaks treeningutele oli laagris ka kultuuriprogramm, külastati Värskas asuvat Seto Talumuuseumi, kuulati lõõtsamängija Herbert Konnula kontserti ning korraldati omaloominguõhtu.

5. Rahvaronivaste soetamine, hooldus ja sanilitamine

TÄITMINE: Hooaja prioriteet oli lasterunhma rahvaronivaste parandamine. Kuna ronivad on juba umbes 40 aastat vanad, vajasid need handasti hooldustonond. Tüdrukute seelikud said uued värvlid ning liistikud parandatud, juurde õmmeldi poiste särke ning osteti kangas poistele uute pükste õmblemiseks. Samuti valmistati uued vestid noorema segarühma poistele ning alustati Muhu rahvaõrivaste valmistamist

Lee neidudele.

6. Osalemine XIII Noorte tantsupeo „Sillad“ ettevalmistusprotsessis

TÄITMINE: Lee noorterunhm ja noorem segarunhm osalesid aprillis toimuval tantsupeo tantsude esitluskontserdil Paides; lasterunhm (kaks koosseisu), noorterunhm (kaks koosseisu) ja neiduderühm registreeriti peole ning alustasid repertuaari omandamist. Lee tantsuonpetaja Maido

Saar on XIII Noorte tantsupeo Noorte segarunhmade liigijuht. Tantsupidu on riiklikult lükatud 2023. aastasse.

7. Osalemine XXII Tallinna Vonimlemispeol „Aeg unistada“

TÄITMINE: Lee noorterunhma poisid osalevad Maido Saare juhitud poiste- ja meesterunhmade liigis kavaga “Lanbi onise Tallinna”; noorem ja vanem segarunhm osalevad rahvatantsijate liigis Mait Agu tantsuga „Kodukotus“.

8. Tantsuansambli Lee tantsuvaramu taastamine ja digitaliseerimise jantkamine

TÄITMINE: korralikult sai õppevideona sisse tantsitud kaks Maido Saare tantsu – Ivvo ja Tuurit-tuurit.

9. Ansamblisiseste sunndmuste ettevalmistamine ja organiseerimine.

TÄITMINE: Pidevalt toimunud (nt rahvakalendri tähtpäevad, "rebaste" tegevused, hooaja algus ja lõpp) 10. Sungisene uute tantsijate vastuvontu hoogustamine, reklaam sotsiaalmeedias

TÄITMINE: reklaam täitis oma eesmärgi, tantsuansambel Lee avas uue 4-5 aastaste laste rühma, ka teistesse rühmadesse tuli hooaja alguses palju uusi liikmeid, mis kasvatas Lee tantsijaskonda 115 inimeseni.

11. Projektide kirjutamine toetuste saamiseks

TÄITMINE: kirjutati edukaid projekte kultuurkapitalile rahvarõivaste täiendamiseks ning 2023. aasta suursündmuse „Maido Saar route 66“ elluviimiseks. Projektid kirjutatud ka rahvariiete taniendamiseks, sunndmuste ja laagrite lanbiviimiseks).

TANTSUSELTS LEE MTÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.