Rohkema info nägemiseks:

KARATEKOOL LEMBITU MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 158; jälgijaid - 2. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta KARATEKOOL LEMBITU MTÜ kohta arvamuslugu!"

KARATEKOOL LEMBITU MTÜ hetkeolukord

Juba 158 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 2 Storybooki kasutajat. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2022

MTÜ Karatekool Lembitu on asutatud 7.oktoobril 2002 a. Põhitegevusalaks on õpilastele karate ja teiste sportlike tegevuste õpetamine ja arendamine.

Karatekool Lembitu esimeseks ja põhiliseks treeneriks on aastaid olnud Lembit Kolk, kes on õpetanud võitluskunste üle 30 aasta. Tema õpilaste hulgas on üle 50 Eesti meistrivõistluste medaliomaniku, neist kaks endise Nõukogude Liidu meistrit ja mitmeid endise Nõukogude Liidu

Meistrivõistluste medaliomanikke. Karate õpetamise kõrval annab kool oma õpilastele edasi oskusi ka teistest võitluskunstide süsteemidest pärinevate enesekaitsevõtete osas.

Lisaks enesekaitsetreeningutele, mis sisaldavad endas suhteliselt kiiresti omandatavaid praktilisi võtteid kallaletungi vastu kasutamiseks on kooli eesmärgiks anda oma õpilastele sügavamaid teadmisi karate filosoofiast ning arendada nende oskusi karate tehnikate osas kõrgele tasemele.

Koolis õpetatav stiil baseerub shotokan karate stiilil, mida on täiendatud aikido ja jujutsu erinevate tehnikatega samuti võtetega relvastatud kallaletungi vastu.

KARATEKOOL LEMBITU MTÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.