Rohkema info nägemiseks:

RÕHU MAAPARANDUSÜHISTU

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 220; jälgijaid - 0. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta RÕHU MAAPARANDUSÜHISTU kohta arvamuslugu!"

RÕHU MAAPARANDUSÜHISTU hetkeolukord

Juba 220 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding aga tema tegevusi ei jälgi ükski kasutaja. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2022

Rõhu Maaparandusühistu on 09.aprillil 2003.a. asutamislepinguga asutatud maaparandusühistu,mis kanti mittetulundusühingute registrisse 17.aprillil 2003.a.

Vastavalt Maaparandusseadusele moodustati 2019.a.üldkoosoleku otsusega uus ühing ning kinnitati uus põhikirja redaktsioon. 22.10.2019 kanti Rõhu Maaparandusühistu Maaparandusühistute registrisse.

Ühingu eesmärgiks on Rõhu peakraavi vesikonna valgalale jäävate maaparandussüsteemide korrashoid,hooldamine,ehitamine ja rekonstrueerimine ühise tegutsemisega,et tagada vesikonna alal paiknevate kinnistute majandamise võimaldamine.

Tegevusaastal oli ühingul 64 liiget,maaparandusühing hõlmas 145 kinnistut reguleeriva võrgu pindalaga 1564,64 ha , ühiseesvoolu arvestuslik pikkus 25,56 km .

Vastavalt üldkoosolekul kinnitatud tegevuskavale tehti hooldustöid 8174,4 euro ulatuses .Hooldustööde tegemine meede 4.3.2 raames saadud investeeringutoetuse objektidele on ühistule kohustuslik järgneval 5 tegevusaastal.

Eelpooltoodud tööd sisaldasid rohttaimestiku ja peevõsa niitmist kraavidel 2,2 ha , voolutakistuste eemaldamist 700 m, sette kaevamist ja laialiajamist 1500 m3 ulatuses .

Maaparandusühistus 2022.a. töölepinguga töötajaid ei olnud.Juhatuse liikmed tasu ei saanud.Juhatuse liikmetele ei ole antud soodustusi ning puuduvad siduvad lepingud tasu maksmiseks ja soodustuste andmiseks.

Covid-19 pandeemia ei avaldanud 2022.a. ühistu tegevusele olulist mõju.

RÕHU MAAPARANDUSÜHISTU kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.