Rohkema info nägemiseks:

EESTI EVANGEELIUMI KRISTLASTE JA BAPTISTIDE KOGUDUSTE LIIDU NÕMME BAPTISTIKOGUDUS MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 571; jälgijaid - 13. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta EESTI EVANGEELIUMI KRISTLASTE kohta arvamuslugu!"

EESTI EVANGEELIUMI KRISTLASTE JA BAPTISTIDE KOGUDUSTE LIIDU NÕMME BAPTISTIKOGUDUS MTÜ hetkeolukord

Juba 571 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 13 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,7 punktiga ja kommenteeritud 46 korda.

Tegevusaruanne 2022

7.oktoobril 1893. a. rajatud Nõmme Baptistikogudus on üks Eesti Evangeeliumi Kristlaste ja Baptistide Koguduste Liidu 83-st kogudusest. Koguduse eesmärgiks on armastada Jumalat; armastada ligimest nagu iseennast; elada piiblis väljendatud Jumala tahte järgi; teenida kaasinimesi nende vaimulikes, hingelistes, füüsilistes ja sotsiaalsetes vajadustes.

Koguduses toimuvad Jumalateenistused regulaarselt: kolmapäeviti palvekoosolekud, pühapäeviti koguduse põhijumalateenistus, millele järgneb kohviosadus kõigile koguduse külastajatele. Piiblikooli loengute, ALFA kursuste ning muude ürituste kõrval on mitmed koguduseliikmed haaratud ka väikerühmadesse, kogunedes erinevatesse kodudesse.Koguduse jumalateenistuste ülekandeid on võimalik jälgida reaalajas. Kodulehelt www.nbk.ee leiab teateid tulevaste sündmuste kohta ja on võimalk kuulata –vaadata toimunut.

Pühapäeviti jätkub regulaarne pühapäevakoolitöö. Aktiivselt toimub noorte töö. Noored on olnud abiks jumalateenistustel kaasateenimisega nii ülistuses kui tunnistustega. Lisaks sellele on nad korraldanud ja läbi viinud kord kuus pühapäevahommikusi jumalateenistusi.Neli korda aastas toimuvad väärikate ühenduse "Nõmmelill" osaduspäevad.

Koguduses tegutseb segakoor, projektipõhiselt kammerkoor, ülistusgrupp ja lasteansambel. Regulaarseks väljaandeks on koguduse tööd kajastav kuukava.

Nõmme Baptistikogudusel on jätkuvalt soov jõuda kristliku sõnumiga linnaosa elanikeni.

EESTI EVANGEELIUMI KRISTLASTE JA BAPTISTIDE KOGUDUSTE LIIDU NÕMME BAPTISTIKOGUDUS MTÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.