Rohkema info nägemiseks:

SEITSMENDA PÄEVA ADVENTISTIDE NARVA KOGUDUS MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 128; jälgijaid - 0. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta SEITSMENDA PÄEVA ADVENTISTIDE kohta arvamuslugu!"

SEITSMENDA PÄEVA ADVENTISTIDE NARVA KOGUDUS MTÜ hetkeolukord

Juba 128 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding aga tema tegevusi ei jälgi ükski kasutaja. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2022

Seitsmenda Päeva Adventistide Narva Kogudus on üks Seitsmenda Päeva Adventistide Koguduste Eesti Liidu liikmeskogudusi, mis tegutseb

Narva linnas ja Ida-Virumaal.

Peamiseks tegevuseks on:

Regulaarsed jumalateenistused – üks kord nädalas, s.h neli korda aastas jumalateenistus Kristuse surma mälestustalitusega (püha-õhtusoöömaaeg).

Palvenädalal detsembris.

Laste pühapäevakool (laupäeviti) – kord nädalas.

Kiriklikud talitused - ristimised, matused, laulatus.

Koguduse tuludeks on vabatahtlikud annetused.

Narva kogudus kogub annetusi ka teistele Seitsmenda Päeva Adventistide koguduse organisatsioonidele, mida ei loeta Narva koguduse tuluks ning mis edastatakse Seitsmenda Päeva Adventistide Koguduste Eesti Liidule. Osa annetusi kasutas kogudus oma majanduskulude katmiseks.

Koguduses ei ole palgalisi töötajaid. Juhtimiseks ja esindamiseks on valitud kolmeliikmeline juhatus. Juhatuse liikmed töö eest tasu ei saa,samuti ei ole ette nähtud hüvitisi juhatuse liikme kohustuste lõppemisel.

Kogudusel puudusid majandusaastal olulised investeeringud, neid ei planeerita ka tulevikuks. Samuti ei olnud kogudusel uurimis- ja arendustegevuse projekte, mida ei planeerita ka tulevikuks.

SEITSMENDA PÄEVA ADVENTISTIDE NARVA KOGUDUS MTÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.