Rohkema info nägemiseks:

UHTI KÜLA SÜDA MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 148; jälgijaid - 0. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta UHTI KÜLA SÜDA kohta arvamuslugu!"

UHTI KÜLA SÜDA MTÜ hetkeolukord

Juba 148 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding aga tema tegevusi ei jälgi ükski kasutaja. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2022

MTÜ Uhti Küla Süda alustas aktiivset tegevust 2011.a. detsembrist. Põhitegevuseks on rahvuskultuuri edendamine. Põhitegevuse läbiviimiseks on MTÜ UKS rentinud Uhti Avatud Ateljee ruume.

Sihtgrupiks on rahvuskultuuri ja rahvusliku käsitööga seotud ettevõtted ja asutused. Ateljee ruumides on korraldatud meistriklassi töötubasid, seminare töö- ja õpitubasid. Aktiivselt on kasutatud ruume kunstistuudiote tegevuseks.

MTÜ on laiendanud tegevust eripõlvkondade ja noorte kunstilaagrite vallas. Koostöös Soome ja Läti noortega on korraldatud Korraldatud on mitmesuguseid külastuspakette välismaa turistidele, sealhulgas lastehoidu koos käelise tegevuse pakkumisega.

MTÜ Uhti Küla Süda tegeleb rahvuskultuuri ja kunsti edendamisega ja tutvustab seda turistidele.

2022 .a. külastas Uhti Avatud Ateljeed 850 turisti, nendest 160 välismaalast.

Oma tegevusega on MTÜ tutvustanud Uhti küla ja Tartumaad ning Lõuna-Eestit kui väärtuslikku turismi ja vabaaja veetmise piirkonda. MTÜ on loonud omanäolise lisatoote milline väärindab rahvusliku kultuuri eri tahke erinevatele sihtrühmadele.

Lisaks turistide teenendamisele on Uhti Avatud Ateljeest kujunenud omanäoline koht seminaride, koolituste ja konverentside korraldamiseks.

2015.a. rekonstrueeritud galeriipinda on ka 2022.a. täiendatud konverentside mugavamaks läbiviimiseks ja ka töötubade korraldamiseks vastava sisustusega.

Investeering on tehtud välisauna, kus nüüdsest on kasutusel kümblustünn ja saunaruumi eeskoda on renoveeritud.

MTÜ Uhti Küla Süda jätkas suurürituste korraldamist nagu Kedrafest ja Avatud Talude päev 2022.

Avatud Ateljee kõrtsituba on täiendatud ja vahetatud uute eksponaatide ja paljude kunstnike maalidega.

VI "Kedrafest" toimus 2022 aastal koos kogukonnapäeva üritusega. Kogukonnapäev on samuti traditsiooniline kokkusaamine, mida on korraldatud ühtejärgi 12 aastat.

UHTI KÜLA SÜDA MTÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.