Rohkema info nägemiseks:

IISAKU VABATAHTLIK TULETÕRJE MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 190; jälgijaid - 0. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta IISAKU VABATAHTLIK TULETÕRJE kohta arvamuslugu!"

IISAKU VABATAHTLIK TULETÕRJE MTÜ hetkeolukord

Juba 190 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding aga tema tegevusi ei jälgi ükski kasutaja. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2022

MTÜ Iisaku Vabatahtlik Tuletõrje tegutseb 2005.a. oktoobrikuust alates. Põhitegevusalaks on tulekustutus- ja päästetööd, tehakse ka kodukülastusi ning noortelaagris viidi läbi päästealane infopäev.

Tegevustoetust saadi Ida Päästekeskuselt ja Alutaguse Vallavalitsuselt. Alates 2010. aastast on Iisaku Vabatahtlik Tuletõrje Päästeliidu

Liige ja 2011.aastast kuulub Peipsi-Alutaguse Koostöökoja liikmeskonda.

2022.aastal oli Iisaku VPK-l 11 väljasõitu. Valve toimus 87,53% - arvelt maas oldi 41 päeva/984 tundi. Lisaks osaleti Päästekeskuse poolt korraldatud õppepäevadel ja seminaridel, viidi läbi komandosiseseid õppepäevi ja teostati kodunõustamisi. Võeti osa Iisaku valla mälumängu turniirist. Osaleti Ida Päästekeskuse eliitkomando võistlusel.

Osaleti Ida PK korraldatud sõudeergomeetri võistlusel, kus Iisaku VPK sai I koha. Osaleti Päästeliidu üldkogul.

Päästeliidu vahendusel annetati Ukraina klolleegidele varustust ja voolikuid.

Seoses majandusliku olukorra muutumisega korrigeeriti tuletõrjetehnika ja -inventari rendi hindu.

Aasta lõpul korraldati MTÜ ja VPK liikmetele ja nende kaaslastele aastalõpu koosviibimine, külaliseks Ida PK juht.

Samuti külastas meid toonane siseminister K.Jaani.

Kinnitati ametisse uus komandopealik.

2022.a. jätkatakse teenuste osutamist koostöös Päästekeskusega ja osaletakse Päästekeskuse poolt korraldatavatel koolitustel. Tegeldakse ennetustööga, vajadusel osutatakse ka korstnapühkimisteenust.Osaletakse Päästeliidu poolt korraldatavatel foorumitel ja üldkogu nõupidamistel.

IISAKU VABATAHTLIK TULETÕRJE MTÜ kontaktid

Koostööpartnerid

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.