Rohkema info nägemiseks:

TAPA VALD, TAPA LINN, EHA TN 15 KORTERIÜHISTU

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 347; jälgijaid - 3. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta TAPA VALD, TAPA kohta arvamuslugu!"

TAPA VALD, TAPA LINN, EHA TN 15 KORTERIÜHISTU hetkeolukord

Juba 347 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 3 Storybooki kasutajat. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2022

KÜ Eha tn 15 tegevuse eesmärk on korteriomandite eseme osaks olevate ehitiste ja maatüki mõtteliste osade majandamise ja korteriühistu liikmete ühistu huvide esindamine.

KÜ tööd korraldab juhatus. Juhatus on 6-e liikmeline.

Korraldati 2022 aasta 3/2022 üldkoosolek ja erakorraline üldkoosolek nr 4/2022, et vastu võtta ühistule vajalikud otsused. Koosolekul kinnitati alljärgnevad olulisemad otsuseid:

Punkt 1: Korralise kordusüldkoosoleku osalejad registreeriti (registreerimisleht ja volitused, lisa 2). Koosoleku juhatajaks valiti juhatuse liige

Olivar Kits ja protokollijaks Helen Truska. Tegu on korralise kordus üldkoosolekuga, millest kõiki elanikke oli koosoleku teates teavitatud asjaolust, et korduskoosolek on otsustusvõimeline kõikide päevakorra punktide osas sõltumata koosolekul osalejate arust. Kuna 19.09.2022 toimunud korralisele üldkoosolekule ei tulnud kohale häälteenamusega koosolekut, tuli juhatusel korraldada nõuetekohane korraline kordus üldkoosolek. Esimese koosoleku registreerimisleht ja volitused lisatud (lisa 3), eraldi protokolli esimese üldkoosoleku kohta ei koostatud.

Hääletuse tulemus: 16 poolt häält, vastu ja erapooletuid ei olnud.

Punkt 2: Majandusaasta aruande 2021 arutelu käigus vaadati üle raamatupidaja poolt edastatud kulude ja tulude aruanne (lisa 4) ning koosolekul osalenuid informeeriti ühistu rahalisest hetkeseisust. Kõigil korteriomanikel on võimalik sellega tutvuda elektrooniliselt KORTO programmis. Täiendavaid küsimusi üldkoosoleku poolt ei esitatud ning majandusaasta aruanne 2021 kinnitati.

Hääletuse tulemus: 16 poolt häält, vastu ja erapooletuid ei olnud.

Punkt 3: Juhatuse liige Olivar Kits andis ülevaate võlgnikest ja hetkel on tegevuses korter 7 võlgnevus, mis on kohtutäituri Raigo Pärsi poolt kohe müüki tulemas. Korter 8 omanik sõlmis ühistuga kompromiss kokkuleppe, et müüb korteri võlgnevuse katteks, kuna Ukraina sõja tõttu ei saa enam ise korterit majandada. Ostu-müügi tehing toimus 30.09.2022 ja võlgnevus tasutakse oktoobri kuu jooksul. Korter 35 on võlgnevuse tasunud. Korter 43 on kohtutäituri menetluses ja uue majandamiskulude võlgnevuse osas on kokkulepe, et kui see ei laeku oktoobris algatab juhatus uue kiirmenetluse võlgnevuse sissenõudmiseks kohtu kaudu. Uued võlgnikud on korter 9, 24 ja korter 50 omanikud, kelle suhtes alustataks juhatuse poolt võlgnevuste sissenõudmiseks kiirmenetlused, kui omanikud ei tasu võlgnevust oktoobriks 2022. Meeldetuletused võlgnevuse kohta on igakuiselt edastatud arvel ja KORTO programmis olevatele kontaktidele. Omanikud ei ole ühistut teavitanud oma makseraskustest. Üldkoosolek leidis, et võlgnike osas peab juhatus kiiremini reageerima ja alustama menetlusi koheselt, kui võlgnevused on sissenõutavad.

Hääletuse tulemus: 16 poolt häält, vastu ja erapooletuid ei olnud.

Punkt 4: Juhatuse liige Olivar Kits tutvustas 2022-2023 aasta majanduskava projekti (lisa 5). Koos vaadati üle kõik majanduskava kulude ja tulude read. Arvestades 2021 reaalkulusid kujunes järgmise majandusaasta perioodi halduskuludeks 0,24€/m2, hoolduskuludeks 0,20€/m2, remondifondi planeeritavateks kuludeks 0,60€/m2. Juhatuse liige Olivar Kits rõhutas, et remondifondi kogutavaid vahendeid tuleb kindlasti tõsta renoveerimise aastal vähemalt 0,80€ või 1,00€/m2. Tänaseks remondifondi kogutud vahenditest tasutakse tehnilise konsultandi teenuse eest summas 6396€, hoone tervikprojekti koostamise eest 15276€. Remondifondi kogutud vahenditest kanda raamatupidajal reservkapitali kooseisu täiendavalt 3516€, millega tõstetakse reservkapitali suurust, seaduses kehtivale tasemele ehk 1/12 kogu hoone majandamiskuludest, summas 4728€, mida kohustub ühistu hoidma oma arveldusarvel. Juhatusel arvutada ümber kaugküttest eraldunud korteriomanikele määratud kaugkütte koefitsient ja tõsta seda selliselt, et see vastaks tegelikule kulule, mis tekkib üldkasutatavates ruumides ja torustikust, mis läbib antud kortereid.

Kuna elanikel on kahtlus, et hoones varastab keegi üldvoolu palub juhatus teavitada juhatust koheselt, kui märgatakse isetegevust elektrikappides. Juhatus püüab leida võimalike üldvoolu kasutajaid, tellides elektrikäidu teenuse elektrikaablite kontrolliks. Majanduskava 2022-2023 kinnitati.

Hääletuse tulemus: 16 poolt häält, vastu ja erapooletuid ei olnud.

Punkt 5: Hoone tervikrenoveerimise tegevuskava jätku arutelu ja otsuste kinnitamine: a. Tutvustati energiaauditi hinnapakkumisi, teostatud auditi kokkuvõtet ja renoveerimistoetuste pakette. Üldkoosolek kiitis heaks juhatuse otsuse hoone energiaauditi valiku osas Elamu Audit OÜ kasuks, mis oli 480€’ga soodsaim hinnapakkumine (Abaudit OÜ 600€ ja

Soojusaudit OÜ 1102€).

b. Tehnilise konsultandi teenuse osutamiseks laekus 4 pakkumist, Comet OÜ 12168€, O.L.E.Grupp OÜ 8502€, Elamuaudit OÜ 6435 ja

Janko Haldus OÜ 6390€, Arvestades laekunud pakkumisi ja eelnevat kogemust korteriühistute renoveerimisel tegi juhatus ettepaneku kiita heaks Janko Haldus OÜ hinnapakkumine summas 6390€.

c. Tutvustati projekteerimishanke tulemusi, kus laekus 5 pakkumist. OÜ K&M Projektbüroo 18960€, Kek Invest OÜ 18612€, Haustec OÜ 17502€, Weidenberg OÜ 16200€ ja Eesti Ehitusprojekt OÜ 15276€. Juhatus tegi ettepaneku kinnitada Eesti Ehitusprojekt OÜ hinnapakkumine summas 15 276€, kui soodsaim pakkuja.

TAPA VALD, TAPA LINN, EHA TN 15 KORTERIÜHISTU kontaktid

Koostööpartnerid

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.