Rohkema info nägemiseks:

MALLAVERE TERVISE-, SPORDI- JA VABAAJAKESKUS MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 270; jälgijaid - 2. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta MALLAVERE TERVISE-, SPORDI- kohta arvamuslugu!"

MALLAVERE TERVISE-, SPORDI- JA VABAAJAKESKUS MTÜ hetkeolukord

Juba 270 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 2 Storybooki kasutajat. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2022

MTÜ Mallavere tervise-, spordi- ja vabaajakekus asutati 02.märtsil 2009.a. ja kanti registrisse 06.mail 2009.a.

MTÜ rajati eesmärgiga arendada kohalikku küla- ja seltsielu. Korraldatakse spordi-, vabaaja- ja meelelahutusüritusi ning kutsutakse inimesi üritustest osa võtma. Vaja on rajada kohalik paadisadam ja olmehoone, kus oleksid riietusruumid ja WC. Vaja on rajada ka parkimisplats.

Talviti rajatakse tiigi peale korralik uisurada, kus on võimalik teha trenni ja pidada võistlusi. Ka Uisuliidu poolt on käidud seda rada vaatamas ja peetud sobivaks võistluste pidamiseks.

Seisuga 31.12.2021 ja 31.12.2020 oli MTÜ-s 36 liiget. Liikmemaks 2022.a. oli 10.- liikme kohta.

Plaanis on rajada ujumskoha ( tiigi ) ümber korralik jalutus-jooksu rada, välikäimla ja riietuskabiin. Tööde käigus paigaldatakse ka tuletõrje kuivhüdrant.

Plaanis on suurendada ka MTÜ liikmete arvu.

2020 aastal saadi Raasiku Vallalt toetust Mallavere ujumiskoha silla korrastamiseks 300 eur.

Antud projekt aitab kaasa aktiivsuse suurendamisele, traditsioonide ja harrastuste loomisele ning tervise arendamisele Mallavere külas, Raasiku vallas.

MALLAVERE TERVISE-, SPORDI- JA VABAAJAKESKUS MTÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.