Rohkema info nägemiseks:

HARKUJÄRVE KOGUKONNAKESKUS MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 425; jälgijaid - 2. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta HARKUJÄRVE KOGUKONNAKESKUS MTÜ kohta arvamuslugu!"

HARKUJÄRVE KOGUKONNAKESKUS MTÜ hetkeolukord

Juba 425 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 2 Storybooki kasutajat. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2022

Pakume Harkujärve ja Tiskre kandi elanikele kogukonnakeskuse kasutamise võimalust ja vaba aja veetmise teenuseid.

Kogukonnakeskus on avatud igal tööpäeval 13.00 – 16.30 ja õhtuti huvitegevusteks vastavalt kokkulepetele. Viisime juulis läbi külapäeva ning juunis korraldasime külale jaanitule. Tähistame koos kogukonnaga riiklikke ja kiriklikke tähtpäevi. Hea koostöö on kohaliku põhikooliga. Majas töötab osavate käte ring, toimuvad Looovuslabori töötoad.

Korraldame ka kontserte.

Draamastuudiot juhib Fea Üprus, Shindo võimlemist jätkuvalt Hillar Pliiats, mustlastantsu õpetab ja trenni juhendab Lehti

Kostabi. Huviringide töös osales üle poolesaja õpilase. Taotlesime ja saime kogukonnakeskuse käigus hoidmiseks 2022. aastal toetust kohalikult omavalitsuselt koostöös Alasniidu Selts MTÜ-ga. Pakutakse majutusvõimalusi vähekindlustatud inimestele ja samuti Ukraina sõjapõgenikele ning aitame neid dokumentide vormistusel ja integratsioonis. Majutusel oli aasta jooksul 16 sõjapõgenikku.

Osaleme jätkuvalt ühisprojektis Lapsehoiu ja tugiisikuteenuse pakkumine raske ja sügava puudega lastele. Teenuse osutajaks Harjumaal on EELK Diakoonia, kes kasutab hoiuks meie pastoraadi ruume ja Laagrikeskus Männirahu

Mõttemaja. Partneriteks on kohalikud omavalitsused. Pakume võimalust ka koolituste ja kovisioonide läbiviimiseks.

Partnerluses Töötukassaga pakume võimalust vabatahtliku töö tegemiseks. Töötukassa vabatahtlikud tegid mitmesuguseid heakorratöid. Koguduse liikmetest ja sõpradest vabatahtlikke toimetas kiriku juures veerandsada inimest. Majandustöid on korraldanud Remet Rander, Sven Jurin, Risto Abel, Toomas Ots ja Agnus Dei Üprus.

Jätkame raamatukogu arendamist. Omandatud on üle 5000 raamatu. Kogu täiendab ja korrastab vabatahtlik Karin

Suursalu. Korraldame ka luuleõhtuid ja kirjandusklubi tegevust.

HARKUJÄRVE KOGUKONNAKESKUS MTÜ kontaktid

Koostööpartnerid

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.