Rohkema info nägemiseks:

KUUSALURAHVA TEATER MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 50; jälgijaid - 1. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta KUUSALURAHVA TEATER MTÜ kohta arvamuslugu!"

KUUSALURAHVA TEATER MTÜ hetkeolukord

Juba 50 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 1 Storybooki kasutaja. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2022

Kuigi kaks eelmist aastat 2020. ja 2021. olid tänu COVID-i piirangutele Kuusalurahva teatri jaoks erakordselt rasked, õnnestus meil siiski ellu jääda ja oma tegevust jätkata.

2022. aastal esietendusid meil koguni kaks näidendit: W.O. Mitchelli „Tagasi Beulah’sse“ ja suuresti omaloominguline „Hea Samaaria naine“.

Esimese, meie eelmise meie hulgast 2021. a jäädavalt lahkunud Tõnu Tamme alustatud tüki vormis lõplikult lavaküpseks Kaupo Rüütsalu, seda

Eesti Harrastusteatrite Liidult saadud mentori Harriet Toompere abiga.

Teise teksti autor ja lavale tooja oli trupiga liitunud kogemustega lavastaja Terje Varul.

Mõlemaid näidendeid mängiti 2022. aastal kokku kolmel korral. Kahjuks olime sunnitud näitleja vahetumise tõttu „Beulah’sse“ tüki mängukavast maha võtma. „Samaaria naist“ aga mängime 2023. aastal kindlasti veel.

2022.a tähistasime oma kauaaegse juhendaja Tõnu Tamme 80. sünniaastapäeva meeleoluka kontsert-etendusega ning alustasime uue tüki – vendade Prensjakovide „Ohvrit mängides“ proovidega, kus oma lavastajadebüüdi teeb Enn Kirsman. Otsime uut näitemängu ka Terje Varulile lavastamiseks. Nende kahe uue tüki esietendused on planeeritud 2023 sügisesse.

Seega võime peale kaht „ikalduse“ aastat lugeda 2022. aasta igati korda läinuks ning Kuusalurahva Teatri tulevik paistab üsna helgena.

KUUSALURAHVA TEATER MTÜ kontaktid

Koostööpartnerid

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.