Rohkema info nägemiseks:

SÕJAVÄETEENISTUSE JA LAHINGUTEGEVUSE VETERANIDE LIIT BASTION MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 414; jälgijaid - 0. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta SÕJAVÄETEENISTUSE JA LAHINGUTEGEVUSE kohta arvamuslugu!"

SÕJAVÄETEENISTUSE JA LAHINGUTEGEVUSE VETERANIDE LIIT BASTION MTÜ hetkeolukord

Juba 414 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding aga tema tegevusi ei jälgi ükski kasutaja. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2022

MTÜ Sõjaväeteenistuse ja lahingutegevuse veteranide liidu "Bastion" 2022 aasta põhilised tegevusvaldkonnad vastavalt põhikirjale olid: 1. igasuguse abi osutamine invaliididele, kes on kannatada saanud sõjaretkede käigus, aga samuti lahingitegevusest osavõtjatele, kes on jäänud invaliidiks pärast lahingutegevust või pärast sõjaväeteenistust; 2. vahendada juriidilist ja õigusalast abi erisõjaväelastele. Osutada moraalset ja vajadusel materiaalset tuge lahkunud veteranide peredele; 3. rahvusvaheliste ja etniliste lahkarvamuste ning sõdade, aga samuti nendest tulenevate konfliktide, õhutamise lubamatus ja hukkamõistmine; 4. ürituste korraldamine seoses mälestustega nendest, kes ei tulnud lahinguväljalt tagasi sõja, sõjaretkede ja konfliktide käigus; 5. Eestis ja maailmas rahvuvahelise terrorismi, aga samuti banditismi, räkiti, rahulike kodanike suhtes võimaliku vägivalla suurenemise takistamine ja hukkamõistmine; 6. Eesti õiguskaitseorganitele ja kaitsejõududele abi osutamine; 7. sidemete arendamine ja tugevdamine Eesti ja teiste sõbralike riikid veteranide organisatsioonidega;

Ühingu tegevust korraldab viieliikmeline juhatus (Tanel Kapper, Boris Abramov, Vladimir Kosolap, Valentin Derbin, Ruslan Izmailov) mis valiti 11.06.2010.a. toimunud üldkoosolekul. Tööd juhib juhatuse eesistuja Tanel Kapper. Aruandeperioodi lõpul ühingu liikmeid kokku 53 isikut.

SÕJAVÄETEENISTUSE JA LAHINGUTEGEVUSE VETERANIDE LIIT BASTION MTÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.