Rohkema info nägemiseks:

VIIMSI VABATAHTLIKUD MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 4927; jälgijaid - 5. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta VIIMSI VABATAHTLIKUD MTÜ kohta arvamuslugu!"

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Meie kogukonna südames seisab lootuse majakas, VIIMSI VABATAHTLIKUD MTÜ, kaastundest ja vankumatust vabatahtlikkuse vaimust ajendatud kollektiivne jõud. Oleme enamat kui organisatsioon; oleme liikumine, mis on pühendunud annetusprogrammide korraldamisele, heategevuskontsertide korraldamisele ja vabatahtlike algatuste juhtimisele, et toetada neid, kes leiavad end raskuste varjust.

Meie missioon on lihtne, kuid sügav: korraldame annetusprogramme, heategevuskontserte ja vabatahtlikke algatusi, et toetada abivajajaid. See juhtpõhimõte annab meie tegevusele jõudu ja määratleb meie eesmärgi. Uskudes ühtsuse jõudu, kogukonna jõudu, mis töötab ühise eesmärgi nimel – teha käegakatsutavat vahet kriiside, sealhulgas Ukraina sõjapõgenike poolt mõjutatud inimeste ja perede eludes.

Iga käivitatud annetusprogrammi, iga esitatud heategevuskontserdi ja iga läbiviidud vabatahtliku programmi kaudu teeme rohkem kui lihtsalt abi pakkumine; me taastame lootust ja taasloome elusid. Meie algatused on hoolikalt kujundatud nii, et pakutav abi oleks mitte ainult kohene, vaid ka jätkusuutlik, võimestades neid, keda aitame, et tõusta üle oma olukorrast.

Kutsume teid ühinema meiega selles üllas põhjuses. Olenemata sellest, kas soovite panustada annetuste kaudu, osaleda meie üritustel või pühendada oma aega ja oskusi vabatahtlikuna, teie kaasamine on muutuste katalüsaator.

Koos võime jätkata toetuse kanga kudumist, mis ulatub üle piiride ja tõkete, luues maailma, kus solidaarsus valitseb ja igal üksikisikul on võimalus õitseda. Liituge meiega teekonnal, et muuta elusid ja edendada lootuse pärandit tulevastele põlvedele.

Avastage oma toetuse mõju ja saage osa meie loost juba täna. Südameid ühendades, elusid tõstes – see pole lihtsalt meie loosung; see on meie lubadus teile ja kõigile, keda me teenime.

uuri lisaks

VIIMSI VABATAHTLIKUD MTÜ kontaktid

Heategevuskontsertide tervendav jõud

Heategevuskontserdid on muusikalised sündmused, mille eesmärk on koguda vahendeid ja tõsta teadlikkust mingi eesmärgi nimel. Nad kasutavad muusika universaalset keelt, et tuua inimesi kokku, luues platvormi heldusele ja sotsiaalsele muutusele. Muusikat on ammu tunnustatud selle terapeutiliste omaduste poolest. See võib hingele pai teha, tõsta meeleolu ja toimida emotsionaalse vabanemise ja tervenemise katalüsaatorina. Heategevuskontsertide mõju kogukondadele Heategevuskontserdid suudavad unikaalselt ühendada erinevaid inimrühmi, koondades neid ühise eesmärgi ümber ja soodustades

Dropdown

kõik artiklid

5 viisi, kuidas teie annetused sõjaolukorda parendavad

Kui otsustate annetada VIIMSI VABATAHTLIKUD MTÜ-le, ei anna te lihtsalt ära oma raha või esemeid; te investeerite lootusesse, muutusesse ja tulevikku. Selles po
ssb.ee
Kui otsustate annetada VIIMSI VABATAHTLIKUD MTÜ-le, ei anna te lihtsalt ära oma raha või esemeid; te investeerite lootusesse, muutusesse ja tulevikku. Selles postituses uurime viit transformeerivat viisi, kuidas teie annetused teevad käegakatsutava erinevuse, eriti Ukraina sõjapõgenike eludes. 1. Pakkudes kohest abi Teie annetused võimaldavad meil kiiresti reageerida kriisidele, pakkudes hädavajalikke esemeid nagu toit, vesi, peavari ja meditsiinitarbed. See kohe reageerimine on elude päästmisel ja katastroofide või konfliktide poolt mõjutatud inimestele lohutuse pakkumisel ülioluline.

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.