Rohkema info nägemiseks:

RAPLA RAHVAKOOL MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 276; jälgijaid - 2. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta RAPLA RAHVAKOOL MTÜ kohta arvamuslugu!"

RAPLA RAHVAKOOL MTÜ tegevusaruanne 2022

Rapla Rahvakool MTÜ jätkas aruandeaastal oma põhikirjalist tegevust sh jätkusid huvikaitselised tegevused vabahariduse teadvustamisel ühiskonnas. Ühingu juhatus on esindanud ühingut erinevates maakondlikes komisjonides ja tunnustamisüritustel. Peamisteks koostööpartneriteks on Eesti Vabaharidusliit MTÜ, Eesti Rahvaülikoolide Liit ning ETKA ANDRAS. Koostööd tehakse omavalitsuste ja nende allasutuste ning erinevate organisatsioonide ja eraisikutega. Rapla Rahvakool MTÜ tööd korraldab üheliikmeline juhatus. Juhatusele 2022. aastal tasu ei makstud.

Dropdown

kõik artiklid

Tegevusjuhendaja koolitus 13.11.24–16.04.25

Kui sulle meeldib teisi juhendada ja toetada, tule tegevusjuhendaja koolitusele 13.11.24–16.04.25. ERIALATUNNID VEEBIÕPPES! Õpe toimub veebikeskkonnas Zoom (eri
koolitaja.com

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.