Rohkema info nägemiseks:

TALLINNA KRISTLIK KIITUSE KABELI KOGUDUS MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 245; jälgijaid - 3. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta TALLINNA KRISTLIK KIITUSE kohta arvamuslugu!"

TALLINNA KRISTLIK KIITUSE KABELI KOGUDUS MTÜ hetkeolukord

Juba 245 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 3 Storybooki kasutajat. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2022

2022 aasta jätkus Kiituse Kabeli koguduse jaoks samade tegevusvormidega, mis eelmisel aastal said sisse töötatud - lühiajaliselt pühapäeviti üürida https://workinpeace.io/ portaali vahendusel koosolekuruumina kasutatavat Koda maja Tallinna A-terminali vahetus läheduses.

Eraldi ruum omaette majas pakkus häid võimalusi füüsiliseks kogunemiseks suuri kulusid kaasa toomata, samas tagades ilmastiku eest kaitstuse ja ka lihtsasti ligipääsetava ning nähtava asukoha. Täiendavalt toimus tegevus juba sisse harjunud online-keskkondades.

Iga pühapäev toimuv Jumalateenistus nägi välja järgmine:

Igal pühapäeval kell 11:00 kogunesid koguduse liikmed ja külalised koda majas, kus alustati kohvi ja 5-10min omavahelise vestlusajaga, millele järgnes muusika akustilistel instrumentidel koos lauluga ning lühike palve aeg. Palvele järgnes lühike paus ning peale seda kandis Pastor ette nädala jutluse eesti keeles.

Teenistuse jutluse osa läks ka sotsiaalmeedia platvormis Instagram Live-ülekandena, et võimaldada osavõttu või järele kuulamist neile, kellel ei olnud võimalust kohapeal osaleda.

Orienteeruv kestusaeg kogu teenistusele oli 90-120min.

Suvekuudel lisati teenistuse algusele veel 15-20min periood, kus pandi õue kohvilaud, jagati möödujatele tasuta kohvi ning jagati ühiselt neile evangeelset sõnumit Jumala armastusest.

Teisipäeva õhtuti toimus kell 20:00 palvekoosolek keskkonna zoom vahendusel, kus koguduse liikmed tulid kokku ca 40 minutiks, et palvetada isiklike elude ning päevakajaliste teemade eest.

Tihti oli palvete teemaks Ukraina-Venemaa konflikt.

Tööd jätkas ka naiste kodugrupp, kohtudes üle nädala mõne koguduse liikme kodus.

Kohtumisel loeti piiblit, arutleti loetu üle ning jagati oma kogemusi selle isiklikku ellu rakendamisel, tavapäraselt pakuti ka suupisteid.

Suvel alustas tööd ka naiste kodugrupp, kohtudes üle nädala mõne koguduse liikme kodus.

Kohtumisel loeti piiblit, arutleti loetu üle ning jagati oma kogemusi selle isiklikku ellu rakendamisel, tavapäraselt pakuti ka suupisteid.

Aasta sees toimusid ka mõned eraldiseisvad kogunemised: - aprillikuus toimus koostöös Praise Chapel International’ga palvekoosolekute seeria

Tallinna Hestia Hotel Europa konverentsiruumides, kus peamiseks fookuseks oli palve

Ukrainlaste eest - Augustikuus toimus palve ning ülistuslaulude õhtu Tallinnas Telliskivi piirkonnas

Oktoobrikuus otsustati suurendada koostööd ja sõprussuhteid Tallinnas asuvate teiste kogudustega ning selleks läks kogudus igal pühapäeval külla erinevale kogudusele nende

TALLINNA KRISTLIK KIITUSE KABELI KOGUDUS MTÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.