Rohkema info nägemiseks:

TARTU LINN, KASTANI TN 32 KORTERIÜHISTU

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 184; jälgijaid - 2. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta TARTU LINN, KASTANI kohta arvamuslugu!"

TARTU LINN, KASTANI TN 32 KORTERIÜHISTU hetkeolukord

Juba 184 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 2 Storybooki kasutajat. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2022

Juhatus pidas korralisi koosolekuid üldkoosoleku ettevalmistamiseks, kaardistas arutelu vajavaid teemasid ning organiseeris ning viis läbi üldkoosoleku (ning esitas majandusaasta aruande).

Loetelu muudest tegevustest:

Igapäevased jooksvad hooldus- ja haldusküsimused: 1. Korraliste juhatuse koosolekute läbiviimine (sh üldkoosoleku ettevalmistamine) 2. Korstnapühkija tellimine 3. Maja kindlustusdokumentide organiseerimine 4. Naaberkrundil toimunud ehitustegevusega seoses ehitajatega suhtlemine, parkimislubade taotlemine majaelanikele jm kaasnev asjaajamine 5. Maja katuse nurga parandamise tellimine firmalt OÜ Olly ning nendega suhtlemine 6. Suhtlemine korteriomanikega ja nende küsimustele vastamine. Korter 2, 8 ja 9 omanikega suhtlemine seoses korterisiseste remonditöödega. Korterite 2, 4 ja 8 soojuspumpade paigaldamise sooviga seotud asjaajamine ja suhtlemine. Korterite 7 ja 8 ühises eeskojas remonttöödega seotud küsimustele vastamine. Eelnevale dokumentatsiooni jagamine, kahjustuste kontrollimine krt 2 ja 9 puhul.

7. Krt 4 omanikuga suhtlemine seoses kütmisperioodil korteri kütmata jätmise tõttu.

8. Prügivedajaga suhtlemine seoses konteinerite tühjendamata jätmise, sh vedajate autode ligipääsu probleemidega seotud vaidlused, ning arvete edastamisega ühistule.

9. Kastani 32 tänava ja hoovi sissesõidutee lume ja jää vabana hoidmine ning libeduse olukorra jälgimine ja vajadusel selle likvideerimine talveperioodil ning eelnimetatud tegevuste tarvis vajaliku lisainventari hankimine (liiv jäise kõnnitee katteks).

10. haldusfirma otsing ühistu edasise majandamise hõlbustamiseks, läbirääkimised sobiva firmaga ja lepingu sõlmimine haldusteenuse osutamiseks alates aprill 2023. a.

Juhatus viis läbi korralised koosolekud, et arutada majaga seotud tegevuste korraldamist.

TARTU LINN, KASTANI TN 32 KORTERIÜHISTU kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.