Rohkema info nägemiseks:

TALLINN, J. KAPPELI TN 10B KORTERIÜHISTU

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 108; jälgijaid - 1. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta TALLINN, J. KAPPELI kohta arvamuslugu!"

TALLINN, J. KAPPELI TN 10B KORTERIÜHISTU hetkeolukord

Juba 108 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 1 Storybooki kasutaja. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2022

KÜ põhieesmärgiks on elamu ühine majandamine. Põhitegevuseks on korteriühistule esitatud haldus-, hooldus- ja kommunaalteenuste arvete tasumise vahendamine ja kapitali kogumine elamu majandamiseks.

KÜ juhatuse tegevus lähtus üldkoosolekul vastuvõetud otsustest ja juhatusele antud ülesannetest.

KÜ juhatuse prioriteetideks on kulude/tulude järelvalve ja võimalikult õiglane kulude jaotamine KÜ liikmete vahel.

KÜ juhatus jälgib, et kõik hanked jm tegevused viiakse läbi ja kooskõlastatakse ning allkirjastatakse juhatuse tasemel.

Suuri rahalisi investeeringuid elamusse 2022. a. ei tehtud. KÜ lõpetas 2022. aasta tulemiga 89 eurot.

KÜ juhatus koosneb 1 liikmest. Töötasu kulud olid 2022.a. 0 eurot.

Samuti tegeleti edasi korterelamu renoveerimisprojektiga st telliti ja esitati Linnaplaneerimise Ametile kooskõlastamiseks J. Kappeli 10b ehitusprojekt, mis kahjuks jällegi lükati tagasi.

2022-2023. a jätkab ühistu kommunaalteenuste ja muude vajalike teenuste vahendamist ühistu liikmetele, ühistu liikmete ühiste huvide esindamist ning elamu ja selle juurde kuuluva maatüki seisundi parendamist.

Endiselt jätkuvad ehitusprojektiga seonduv st vajalike dokumentide kooskõlastamised Tallinna Linnaplaneerimise ametiga, et saada korterelamule ehitusprojekt renoveerimiseks.

TALLINN, J. KAPPELI TN 10B KORTERIÜHISTU kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.