Rohkema info nägemiseks:

RAPLAMAA GIIDID MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 70; jälgijaid - 0. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta RAPLAMAA GIIDID MTÜ kohta arvamuslugu!"

RAPLAMAA GIIDID MTÜ hetkeolukord

Juba 70 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding aga tema tegevusi ei jälgi ükski kasutaja. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2022

Raplamaa Giidide Mittetulundusühing asutati 2013. aastal, et ühendada Raplamaa giide, retkejuhte ja giidinduse arendajaid. Eesmärkideks on oma liikmete huvide esindamine ja kaitsmine, erialaste oskuste täiendamine ja arendamine, professionaalse, kvaliteetse ja hea mainega giiditeenuse tagamine, turismivaldkonna ettevõtete ja avaliku sektori asutustega koostöö arendamine ja giidindusest huvituvate noorte kaasamine.

Ühingusse kuulub 5 liiget.

Mittetulundusühing korraldas kolm ekskursiooni gruppidele, samuti ühe õppereisi ühingu liikmetele. Lisaks korraldasid ühingu liikmed 20 ekskursiooni Raplamaal, 4 neist kaasas ka Järvamaad. Maigi Novek osales maakonna arengustrateegia turismi ja puhkemajanduse teemalise arutelu töögrupis. Pille Vanker koostas Kohila Loodushariduse Keskusele avastusraja "Märgiline Märjamaa" ning viis selle läbi ka

Loodushariduskeskuse inimestele. Liikmed osalesid projektides Raplamaa mõisate päev ja Kirjanduslik Raplamaa. Kalju Idvand osales koolitsusprogrammis Tootearenduse ja hinnastamise lähtekohad.

2022. a maksti töötasu ühele liikmele giiditeenuse osutamise eest.

2023. aastal kavatsetakse sama tegevust jätkata.

RAPLAMAA GIIDID MTÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.