Rohkema info nägemiseks:

SPORDIKLUBI MOOSIVARVAS MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 173; jälgijaid - 0. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta SPORDIKLUBI MOOSIVARVAS MTÜ kohta arvamuslugu!"

SPORDIKLUBI MOOSIVARVAS MTÜ hetkeolukord

Juba 173 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding aga tema tegevusi ei jälgi ükski kasutaja. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2022

Klubi tegevuse eesmärkideks on noorte sportimise ja vaba aja veetmise korraldamine, selleks soodsate tingimuste loomine ning sportlike eluviiside propageerimine. Lisaks on eelkooli õppeasutustes judo, karate ja teiste võitluskunstide arendamine, võistlus- ja rahvasporti tasemel.

Oma eesmärkide saavutamiseks on Klubi: 1. loonud tingimused judo, karate ja teiste võitluskunstide harrastamiseks, leviku laiendamiseks ning spordimeisterlikkuse tõstmiseks; 2. korraldanud oma liikmetele sportlikke tegevust ja organiseerinud võistlusi; 3. loonud klubi liikmetele soodsaid tingimusi võistlustel osalemiseks ning spordivarustuse kasutamiseks ja hankimiseks; 4. organiseerinud vajaliku koolituse ja enesetäiendamise võimaluse liikmetele, kellel on klubi poolt antud kohustused või ülesanded; 5. viib läbi tasulisi üritusi sporditegevuse korraldamiseks ja vahendite hankimiseks; 6. arendanud koostööd sama spordialaga tegelevate teiste organisatsioonidega, kohalike omavalitsustega, firmadega ja üksikisikutega nii kodu- kui välismaal, harrastava spordiala edendamiseks ning traditsioonide säilitamiseks; 7. erilise tähelepanu alla võtnud eelkooli õppeasutuste õpilaste hulgas spordi propageerimise ja õpilaste ettevalmistamise põhikooli tasemele.

Seoses COVID epideemiaga Eestis oli igasugune ühine sporditegevus terve aasta jooksul väga piiratud ja kogu tegevus häiritud, mida on näha ka 2021. ja 2022. aasta tulemustest.

SPORDIKLUBI MOOSIVARVAS MTÜ kontaktid

Koostööpartnerid

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.