Rohkema info nägemiseks:

PÄRNU LINN, RIIA MNT 28A KORTERIÜHISTU

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 309; jälgijaid - 5. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta PÄRNU LINN, RIIA kohta arvamuslugu!"

PÄRNU LINN, RIIA MNT 28A KORTERIÜHISTU hetkeolukord

Juba 309 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 5 Storybooki kasutajat. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2022

Pärnu linn, Riia mnt 28a korteriühistu on asutatud 29.06.2013 asutamise üldkoosoleku otsusega. Vastavalt 29.06.2013 toimunud üldkoosoleku otsusega kinnitatud põhikirjale on korteriühistu eesmärgiks on elamu heaperemeheliku kasutamise korraldamine Ühistu liikmete poolt, samuti elamu korrashoiu eest hoolistemine, vajalike remontide teostamine ja elanike poolt laekuvate maksete sihtotstarbeline kasutamine. Ühistu asukoht on Pärnu maakond, Pärnu linn,

Pärnu linn, Riia mnt 28a 2022 aastal osteti teenuseid järgmistelt lepingulistelt tarnijatelt: Ragn-Sells AS (jäätmekäitlus), Paikre OÜ (jäätmekäitlus), Pärnu Vesi AS (vesi ja kanalisatsioon), Eesti Energia AS (võrguteenus ja elektrienergia), Gren Eesti AS (soojusenergia), PZU (kaasomandi vara- ja vastutuskindlustus), Kraubel OÜ (raamatupidamine) ja Korteriühistuekspert OÜ (haldusteenus ja heakord).

Korteriühistut esindab kolmeliikmeline juhatus. Kolmeliikmelisest juhatusest kellelegi tasu ei maksta. Korteriühistu kogub rahalisi vahendeid ja vahendab teenuseid vastavalt 29.06.2013 toimunud üldkoosoleku otsusega kinnitatud põhikirjale.

2022 aastal on remonditöid ei tehtud.

PÄRNU LINN, RIIA MNT 28A KORTERIÜHISTU kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.