Rohkema info nägemiseks:

MITTETULUNDUSÜHING MUSTU MAAPARANDUSÜHISTU

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 76; jälgijaid - 3. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta MITTETULUNDUSÜHING MUSTU MAAPARANDUSÜHISTU kohta arvamuslugu!"

MITTETULUNDUSÜHING MUSTU MAAPARANDUSÜHISTU hetkeolukord

Juba 76 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 3 Storybooki kasutajat. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2022

Mittetulundusühing Mustu Maaparandusühistu on loodud 2015. aastal. Ühistu tegevuse eesmärgiks on oma tegevuspiirkonnas ühistegevuse kaudu maaparandussüsteemi ja selle maa-ala ning nendega seotud keskkonnarajatiste hooldamine ja uuendamine, agromelioratiivsete ja kultuurtehniliste tööde (maaparandustööd) tegemine, et tagada maaparandussüsteemide toimimine põllu ja erametsamaade sihtotstarbeliseks kasutamiseks ja majandamiseks, liikmete kinnistutel tuleohutuse tagamine.

Mustu maaparandusühistu piirkond hõlmab 163,3 ha maid. Ühistul on 7 füüsilisest ja ja 8 juriidilisest isikust liiget.

Odolemma ja Mustu maaparandusehitis on rekonstrueeriti summas 236463 eurot. Investeeringutoetust saadi 191453 eurot ja liikmete omaosalus oli 45010 eurot.

Maaparandusehitist kajastatakse käesolevas aruandes soetusmaksumuses materiaalse põhivara kirjel ja amortiseeritakse 5 aasta jooksul.

Investeeringutoetus kajastatakse pikaajalise kohustusena sihtfinantseerimise kirjel 5 aastat arvates toetuse viimase väljamakse tegemisest.

Investeeringutoetusega võetud 5-aastane kohustus lõppeb 2023. aastal.

2022. aastal liikmetelt tasusid ei kogutud. Ühingu tegevuskuludeks oli 112 eurot.

Ühingu juhatus on 1-liikmeline. Juhatuse liikmele 2022. aastal tasusid ei makstud.

Ettevõtte on jätkuvalt tegutsev.

Jaanus Ajaots

MTÜ Mustu Maaparandusühistu juhataja

MITTETULUNDUSÜHING MUSTU MAAPARANDUSÜHISTU kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.