Rohkema info nägemiseks:

PÄRNU MAI KOOL MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 238; jälgijaid - 3. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta PÄRNU MAI KOOL kohta arvamuslugu!"

PÄRNU MAI KOOL MTÜ hetkeolukord

Juba 238 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 3 Storybooki kasutajat. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2022

MTÜ Pärnu Mai Kool loodi 2. märtsil 2016. aastal Pärnu Mai Kooli hoolekogu algatusel kõiki kooli haridus- ja kultuurielu arendamisest huvitatud isikuid ühendav ühendus, mille eesmärkideks on Pärnu Mai Kooli huvihariduse ja õppetegevuse toetamine, kaasa aitamine Pärnu Mai Kooli traditsioonide hoidmisele ja jätkamisele ning koolipere vaba aja veetmiseks soodsate tingimuste loomine ja arendamine.

MTÜ-l on koostamisel põhjalik tegevuskava, mille üheks oluliseks osaks on kogu Pärnu Mai Kooli õueala korrastamise ja arendamise projekt.

Ümberkorralduste aluseks on võetud kahe Tallinna Ülikooli tudengi lõputööd, mis uurisid Pärnu Mai Kooli vajadusi ning pakkusid välja koolile sobiva ideelahenduse kooli õueala lastesõbralikumaks muutmisel. 2016. aastal alustati esimese alamprojektiga "Pinkislauad kooli hoovi".

Projekti toetuseks korraldas MTÜ heategevusliku laada, mille tuludest soetati koolile pinksilaud, mis leiab nii koolipere, kui ka teiste huviliste poolt kasutust siiani. 2017. aastal soetati sama projekti toetustega ka malelaud. 2019. aastal jätkas MTÜ heategevusliku laadaga, mille raames koguti toetust Pärnu Mai Kooli siseõue projektile.

Kogutud tulu eest soetati kaks esimest pinki kooli õueklassi tarbeks, mida õpetajad juba pikisilmi ootasid.

Aruandeaastal jätkus õueala projekt ning 2022. a kevadel toimus heategevuslik laat. Sügisel korraldas MTÜ Pärnu Mai Kool koostöös kooli õpilasesindusega õpetajate päeva puhul Pärnu Mai Kooli parimate õpetajate tunnustamise gaala.

2022. aasta aruandeaasta tulem on 3 eurot.

Järgneval majandusaastal jätkatakse võimalusel kevadlaatade traditsiooniga ning annetuste kogumisega õueala projektile ning samuti on plaanis jätkata koostöös õpilasesinusega ka traditsioonilist õpetajate tunnustamiseks mõeldud üritust, mis on saanud väga head tagasisidet ja leidnud kindla koha kooli traditsioonide seas.

PÄRNU MAI KOOL MTÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.