Rohkema info nägemiseks:

MARDUS MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 570; jälgijaid - 3. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta MARDUS MTÜ kohta arvamuslugu!"

MARDUS MTÜ hetkeolukord

Juba 570 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 3 Storybooki kasutajat. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2022

MTÜ MARDUS on asutatud 2016 aastal eesmärgiga toetada, kasvatada ja süvendada vabatahtlikku kaitsetahet, mis on kooskõlas on

Eesti Vabariigi terviklikkuse ja kaitsestrateegiaga.

MTÜ ühendab seda väärtustavaid inimesi Kaitseliidu kui organisatsiooni tasandil ja kohalikus kogukonnas läbi ühise vabatahtliku tegevuse.

MTÜ tutvustab vabatahtlikku riigikaitselist tegevust ja võimalusi, korraldab väljaõppe ja vabaajaüritusi ning tutvustab Kaitseliidu ning riigikaitselise tegevuse seotust paljude meie eluvaldkondadega läbi ajaloo.

MTÜ populariseerib tervislikku ja aktiivset elustiili, eesmärgiga arendada oma liikmetest vaimselt ja kehaliselt eeskujulikud kodanikud.

MTÜ toetab heategevuslikku hariduse, spordi ja riigikaitselist tegevust avalikes huvides.

MTÜ toetab seltsi liikmete arengut, loob ja arendab kontaktvõrgustikke rahvuslikul ja rahvusvahelisel tasandil.

MTÜ-l toimus ka majanduslik tegevus 2022, seejuures tööjõutasusid kellegile ei makstud.

Tegevused.

Aastal 2022 viisid Ühingu liikmed ellu peamiselt Ukraina toetuseks suunatud tegevusi. Samuti toimusid mõned tavapärased tasuta unritused liikmetele ja teistele vabatahtlikele huvilistele: 1. Kogusime annetusi ning saatsime Ukrainasse meditsiinivarustust, seadmeid ja muud vajalikku varustust 2. Vahendasime 24. maastikusõiduki soetamist ja Ukrainasse saatmist 3. Kaitseliidu Maleva värbamisüritused, kus tutvustasime vabatahtliku riigikaitsealase tegevuse ja Kaitseliiduga liitumise vonimalusi 4. 2 enesehariduslikku laagrit MTÜ liikmetele – unks suvel ja teine talvel 5. Ühingu liikmed osalesid ka Noorkotkaste ja Kodutütarde koonduste ja laagrite korraldamises, läbiviimises ja õppepunktide juhtimises 6. Jätkus ka aktiivne järjepidev tegevus uute liikmete leidmiseks ja värbamiseks Ühingusse ning Kaitseliitu.

MARDUS MTÜ kontaktid

Koostööpartnerid

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.