Rohkema info nägemiseks:

ANDALUS INSTITUTE FOR TOLERANCE AND ANTI-VIOLENCE STUDIES MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 262; jälgijaid - 3. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta ANDALUS INSTITUTE FOR kohta arvamuslugu!"

ANDALUS INSTITUTE FOR TOLERANCE AND ANTI-VIOLENCE STUDIES MTÜ hetkeolukord

Juba 262 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 3 Storybooki kasutajat. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2023

Üldinformatsioon

MTÜ Andalus Institute for Tolerance and anti-Violence Studies on asutatud aprillis 2016.a. Ühingul on kaks füüsilisest isikust liiget, kes on ka juhatuse liikmed. Ühing on sõltumatu organisatsioon, mille eesmärgiks on toetada ning propageerida vähemuste inimõiguste kaitset ja sallivust nii Eestis kui kõikjal maailmas.

Aruandeaasta tegevus

Aruandeaastal nõustas ühing üksikisikuid, huvigruppide ja organisatsioone inimõiguste kaitse teemadel. Toetati haridusprogramme ja uurimistegevusi. Tegeleti kodanikuõiguste kaitse ja eeskostega.

Ühingu tegevust toetab Rahvuslik Demokraatia sihtkapital ja inimõiguste kaitsjate rahvusvahelised organisatsioonid ning fondid. Meedia

Mitmekesisuse fondi vahendite kaasabil tegeleti meedia ja sõnavabaduse teemadel.

Ühingu tegevusteks saadi toetust 85,8 tuhat eurot, mida kasutati koostööks erinevate huvigruppide vahel nii Eestis kui ka välisriikides.

Toetatakse vähemuste õiguste kaitse rühmitusi ja aktiviste.

Tegevusplaanid

Ühing tegeleb jätkuvalt inimõiguste kaitsmist kõigil tasanditel, kus neid ohustatakse või rikutakse. Toetatakse aktiviste, kellel on valmisolek inimesi aidata, nende austava ja väärika kohtlemise eest ning aidata kaasa humaansema, võrdsema ja õigusi austava ühiskonna kujunemisele. Ühingul on sõlmitud koostöölepingud eesmärgistatud tegevuste elluviimiseks.

Ühing on jätkuvalt aktiivselt tegutsev.

ANDALUS INSTITUTE FOR TOLERANCE AND ANTI-VIOLENCE STUDIES MTÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.