Rohkema info nägemiseks:

MÄNNITUKA KODU MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 158; jälgijaid - 1. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta MÄNNITUKA KODU MTÜ kohta arvamuslugu!"

MÄNNITUKA KODU MTÜ hetkeolukord

Juba 158 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 1 Storybooki kasutaja. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2022

Männituka Kodu mittetulundusühing registreeriti 02.01.2017 eesmärgiga korraldada selle liikmete (Männituka tee elanike) varustamist veega, mis oli ka 2022. aasta peamine tegevus.

Esimesel aastal liitus veelepinguga 2 majapidamist. 2018. aastal liitus ühinguga ning veelepinguga 4 majapidamist, 2019. aastal üks majapidamine ja 2020. aastal veel üks majapidamine. Kokku on nüüd MTÜ-l liikmeid 8. 2022. aastal uusi liitujaid ei olnud.

Kuna veetorustik ja pumpla on uued, ei teostatud 2022. aastal selles osas lisainvesteeringuid.

2018. taotleti ja saadi küla vaba aja veetmise platsi inventari soetamiseks toetust Kogukondade

EV100 taotlusvoorust. Toetuse abiga soetati platsile mänguväljak, ronimisrada, lauatennise laud ja kaks katusealust.

2022. aastal uusi põhivarasid ei soetatud ning suuremaid arendustegevusi ei toimunud.

Aruandeperioodi negatiivne tulem on tingitud põhivarade amortisatsioonikulust ning see kaetakse eelmiste perioodide positiivse tulemi arvelt. Kogukondade EV100 toetus oli MTÜ bilansis pikaajalise sihtlaekumisena, see kanti tuluks 2021. aasta lõpus.

2023. aastal on plaanis jätkata samal tegevusalal.

MÄNNITUKA KODU MTÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.