Rohkema info nägemiseks:

MASSIA KOOL MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 144; jälgijaid - 0. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta MASSIA KOOL MTÜ kohta arvamuslugu!"

MASSIA KOOL MTÜ hetkeolukord

Juba 144 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding aga tema tegevusi ei jälgi ükski kasutaja. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,0 punktiga ja kommenteeritud 7 korda.

Tegevusaruanne 2022

Massia Kool MTÜ pakub esitavate kunstide, visuaalkunstide, filmikunsti, kirjanduse, uue meedia, kultuuriteooria ja kultuurikorralduse professionaalidele ja professionaalieelikutele sõltumatut ruumi tegelda loomingu ja uurimisega igaühe enda määratud tingimustel. Algatatuna ja juhituna kunstnike, teoreetikute ja praktikute endi poolt, tegelevad liikmed ikka ja uuesti MASSIA loomise ja arendamisega. MASSIA on platvorm kõigile neile, kes soovivad avardada oma erialast praktikat ja võimalusi ning tõsta oma eriala olulisust.

MASSIA on: - koht resideerumiseks; - koht inimestele, kes soovivad pikemat või lühemat aega töötada oma kunstiliste, teaduslike, poliitiliste ja/või teoreetiliste projektidega; - teadmiste kriitilisel vahetamisel ja jätkuval diskursiivsel praktikal põhineva teadmusloome foorum; - tööriist, mille abil arendada meetodeid, vahendeid ja protseduure, mis ei ole tingimata suunatud praktiliste eesmärkide saavutamisele; - koht eksperimenteerida tavapärasest erinevalt töömeetodite ja töö organiseerimisega; - koht professionaalieelikutele õppida ja treenida nende omadel tingimustel.

MASSIA küll pakub kõiki neid võimalusi, kuid ei suru neid peale. Teisisõnu, MASSIA sõltub sellest, kui aktiivselt selle liikmed ise oma tööruumi kujundavad ja kuidas MASSIA neid mõjutab.

2022. aastal pakkus Massia Kool MTÜ kohta resideerumiseks inimestele, kes soovisid pikemat või lühemat aega töötada oma kunstiliste, teaduslike, poliitiliste ja/või teoreetiliste projektidega.

2023. aastal jätkab Mittetulundusühing põhikirjaliste eesmärkide täitmisega.

MASSIA KOOL MTÜ kontaktid

Koostööpartnerid

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.