Rohkema info nägemiseks:

LIIGUME EDASI MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 218; jälgijaid - 0. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta LIIGUME EDASI MTÜ kohta arvamuslugu!"

LIIGUME EDASI MTÜ hetkeolukord

Juba 218 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding aga tema tegevusi ei jälgi ükski kasutaja. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2022

Sissejuhatus

MTÜ Liigume edasi asutati 2017.a. aprillis. MTÜ Liigume edasi esmärgiks ja põhitegevuseks on liikumis- ja sporditegevuste toetamine, arendamine ja osavõtu ergutamine. Samuti korraldab kasumit mitte taotleval viisil sportlikku tegevust, organiseerib ja korraldab nii Eesti siseseid kui rahvusvahelisi võistlusi ning osavõtte võistlustest.

Tulem

MTÜ Liigume edasi lõpetas 2022.aasta tulemiga 254 eurot. Tegevuse võimalus põhineb vastavalt vahendite laekumistele.

Personal

Tööjõukulu oli 2022.a. 0 eurot. Juhatuse liikmeid 2022.a. eraldi ei tasustatud.

Eesmärgid järgmiseks majandusaastaks

MTÜ Liigume edasi põhieesmärk on jätkata sihipärast tegevust, propageerida ja edendada liikumis- ja spordiharrastust ning tegevuse väljundina osalemist Eesti sisestel ja rahvusvahelistel võistlustel.

LIIGUME EDASI MTÜ kontaktid

Koostööpartnerid

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.