Rohkema info nägemiseks:

KLUBI DOORA MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 73; jälgijaid - 1. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta KLUBI DOORA MTÜ kohta arvamuslugu!"

KLUBI DOORA MTÜ hetkeolukord

Juba 73 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 1 Storybooki kasutaja. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2022

Klubi Doora tegeleb eesti keele ja lugemiskultuuri alalhoidmisega. Innustame mittelugejaid lugema ja pakume uusi väljakutseid vilunud lugejatele. Anname soovitusi uudiskirjanduse vallast ja meenutame vanu klassikuid nii Eesti kirjandusest kui ka väliskirjandusest. Teose analüüsid toimuvad kord kuus Eestimaa erinevates raamatukogudes või muuseumites. Sel hooajal külastasime Paide raamatukogu, Türi

Ringhäälingu Muuseumi ja kohtusime Pärnus. Seoses Covid viirusega oleme saanud kohtumisi teha vähem, aga loeme ikka vähemalt ühe raamatu kuus. Suveperioodil korraldame matku kirjanikega seotud paikadesse. Värbame uusi liikmeid ja motiveerime juba liitunud inimesi.

Korraldame luuleõhtuid lõkketule ja muusikaga.

KLUBI DOORA MTÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.