Rohkema info nägemiseks:

YOLO CHARITY MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 519; jälgijaid - 2. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta YOLO CHARITY MTÜ kohta arvamuslugu!"

YOLO CHARITY MTÜ hetkeolukord

Juba 519 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 2 Storybooki kasutajat. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2022

Yolo Charity MTÜ tegeleb puudustes perede ja laste abistamisega üle Eesti. Meie tegevus on suunatud vaesuses elavatele peredele ja erivajadustega lastele.

2022. aasta tähtsamad projektid: (cid:127) Saates "Südamesoov" aitasime kahel emata jäänud tüdrukul alustada uuelt lehelt kattes nende 3 kuu rendi tasu.

(cid:127) Eesti Toidupank – Tegime Hiiumaa toidupangale 1200 eurose annetuse ja lisaks käis kaks gruppi vabatahtlikke enne jõule Eesti Toidupangal abis.

(cid:127) Vivere Erakool – Vivere kool on vene õppekeelega erakool, mis on mõeldud erivajadustega ja erivajadusteta lastele.

(cid:127) Tallinna Rahvusvaheline Naisteklubi – Asutus aitab Eestisse saabuvatel naistel õppida tundma Eesti kultuuri, külastada huvitavaid paiku ja seada enda elu sisse uue riigis. Samuti koguvad nad raha, mille abil aitavad teisi Eesti heategevusorganisatsioone.

(cid:127) MTÜ Gabrieli Loomade Elu - Kogusime oktoobris nende tarbeks 440 eurot.

(cid:127) MTÜ Eesti Vähiliit - Jaanuaris ja oktoobris kogusime annetusi Vähiliidu jaoks (cid:127) MTÜ (NGO) Slava Ukraini - kogusime annetusi Ukraina põgenike tarbeks.

(cid:127) Nõmme naiste varjupaik - Varjupaik pakub majutust ja turvalist elukohta naistele ja nende lastele, kes kannatavad perevägivalla all ega saa seetõttu oma kodudes elada. Aitasime neid 1000 euroga.

(cid:127) Kanu Heart Foundation - tema sihtasutus on mittetulunduslik organisatsioon, mille asutas maailmakuulus jalgpallur Kanu Nwankwo, et aidata

Nigeeria südamehaigustega lastel saada Kanu Nwankwo, et aidata Nigeeria südamehaigustega lastel teha elupäästvaid operatsioone nii sees kui ka väljaspool Nigeeriat.

2023. aastal jätkab Yolo Charity MTÜ tavapärase tegevusega, toetame ka edaspidi Vivere Erakooli ja ninge teeme koostööd saatega "Südamesoov". Samuti otsime uusi projekte, mille kaudu abivajajateni jõuda.

YOLO CHARITY MTÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.